7 денний онлайн курс від Демяна Пшемінського

M

mc_kfc

Новичок
Повідомлення
1
Репутація
0
Вік
36
Мій досвід проходження міні-курсу барбера від Дем’яна Пшемінського https://barber-course.com/

Автор курсу Дем’ян Пшемінський : засновник барбершопу Black Avenue з досвідом у сфері барберингу більше, ніж 8 років. Також я є засновником офлайн школи барберів Black Avenue, в якій ми вже більше року навчаємо 5 готових барберів кожного місяця, які успішно, розвиваються в нашій сфері, а головне заробляють, працюючи в задоволення, і кожного місяця ця цифра зростає.

Якість матеріалу досить хороша: курс містить теоретичні основи, такі як сектори голови, підбір ножиць тощо. Однак структура курсу викликає питання. Наприклад, спочатку розглядається косметика для голови (урок 6), потім косметика для бороди (урок 7), а лише після цього йде безпосередньо навчання стрижкам, кутам росту волосся та роботі з ножицями. Це виглядає хаотично.

Ще один момент – у курсі автор згадує та рекламує певні марки косметики та інструментів, що виглядає як прихована реклама.

Головний недолік – спосіб подачі курсу

На сайті курс продається, ніби ви його купуєте. Але насправді ви берете його в оренду на 30 днів. Це не зазначено явно, і лише після оплати адміністратори повідомляють, що така інформація є в регламенті. Таким чином, курс фактично не залишається у вашому доступі після закінчення цього періоду.

Особливо це стало проблемою для нас, адже курс купувався для домашнього використання: моя дружина планувала стригти мене вдома. Оскільки стрижка відбувається приблизно раз на місяць, переглянути матеріал через певний час або зробити «роботу над помилками» вже неможливо.

Ще один нюанс – на сайті зазначено, що курс доступний на зручній платформі, але фактично це просто записи у Telegram-боті.

Висновок

Я цим відгуком поділився з адміністрацією курсу, на що вони сказали: "ми кардинально не згідні, кажу вам від всієї команди" без жодних аргументів, без предметного діалогу. Я перепитав з чим саме, на що мені дали відповідь: " Не згідні, зі всім, вище написаним".

З огляду на все вищезазначене, я б не рекомендував цей курс. Опис на сайті вводить в оману, структура матеріалу незрозуміла, а після 30 днів доступу ви просто втрачаєте можливість повернутися до уроків

Вкладення

• SCR-20250227-rfqg.png
    SCR-20250227-rfqg.png
    596.7 КБ · Перегляди: 14
  • SCR-20250227-rftw.png
    SCR-20250227-rftw.png
    367.8 КБ · Перегляди: 11
Назад
Зверху