Доказувати не те, що бажано, а потрібно. Просто я хотів нагадати, що теми тут не видаляються, навіть в тому випадку, якщо ви дійшли згоди з тим, хто цю тему створив. Тому що скоріш за все, ви правила при реєстрації не читали як і 90% інших користувачі форуму.І дуже дивна у вас відповідь, що немає ніякого смислу щось доказувати?? це як не доказувати? змиритися з тим що на мене наклеп пишуть?? Дуже дивна політика ваша чесно, зовсім не професійна точка зору!
я їх прочитала. я не прошу удаляти пост я хочу вирішити дану проблему. А як ви бачите після того як я попросила скріни переписок, сам автор посту, написав що не бажає спілкуватись. Вот так вот. це ще раз доказує що це дії конкурентів, які не мають права на існуванняДоказувати не те, що бажано, а потрібно. Просто я хотів нагадати, що теми тут не видаляються, навіть в тому випадку, якщо ви дійшли згоди з тим, хто цю тему створив. Тому що скоріш за все, ви правила при реєстрації не читали як і 90% інших користувачі форуму.
Зриває бірки для того, щоб не плодити конкурентів із клієнтів, ну і для того, щоб клієнтів голова не боліла від націнок. Однин із її постачальників це rainbow-clothes.com (ТМ Rainbow). Де одяг продається на кілограми і націнки виходять 100-400%.на всё одежде сорваны бирки
Здогадувался для чого це робиться, але не знала хто постачальник. Дякую!Зриває бірки для того, щоб не плодити конкурентів із клієнтів, ну і для того, щоб клієнтів голова не боліла від націнок. Однин із її постачальників це rainbow-clothes.com (ТМ Rainbow). Де одяг продається на кілограми і націнки виходять 100-400%.
Я дуже перепрошую ви вище переписку читали? відгук написано конкурентами! ЯКІ НЕ МАЮТЬ НІ ПЕРЕПИСОК, НІ АБСОЛЮТНО ЖОДНИХ ДОКАЗІВ ЩО РОБИЛИ У НАС ЗАКАЗ! у нас немає відірваних бірок, товар висилається вчасно, з усіма бірками та етикетками, налоги оплачуються та ведуться звіти! дуже раді будемо і вас бачити у нас в магазині.Дайте ссылочку на эту тему налоговой, а заодно и в службу защиты прав потребителей (за отрывание этикеток и за отказать менять товар). Я думаю, что налоговая найдет у неё мно-о-ого разных нарушений.
Зачем? Достаточно с жалобой в налоговую дать им ссылку на эту тему. Так как эта Кристина работает полулегально, а зарегистрирован ФОП только для замыливания глаз.буду в этом селе заеду ей по голове дать за то что она разговаривать не умеет и разводит людей!!!
78127, ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА ОБЛ.,ГОРОДЕНКІВСЬКИЙ Р-Н,ГЛУШКІВ,ВУЛИЦЯ ШЕВЧЕНКА,БУД. 14