Пропоную протестувати мій торговий робот з прибутком 80 - 1380% в цьому році.

• Автор теми RoboFish
  • Дата створення
R

RoboFish

Новичок
Повідомлення
1
Репутація
0
Вік
45
Пропоную протестувати торговий радник "Покупець золота" (NB105).
Цей торговий радник для МТ4 добре працює у висхідних трендах. Золото знаходиться у висхідному тренді з 2022 по 2025 рік і, швидше за все, ще активно зростатиме 2-3 роки. Радник шукає дно відкату/корекції щоб зробити угоду на купівлю за трендом. Для спокійної торгівлі із прибутком 50-80% річних на 1000$ лот може становити 0,01. Просідання при цьому не перевищить 20% (для періоду із затяжним флетом). Тайм кадр вибираємо М15. Для агресивного розгону депозиту з прибутковістю від 500% (якщо взяти х 1.5 на М15) до 1380% (якщо взяти х5 на М15) вибираємо лот = 0,1 на 1000 $. Просідання при цьому може доходити до 80% (головне не стартувати спочатку затяжного флету). Достатньо 1-2 тижнів трендового ралі, щоб подвоїти депозит. Файл з торговим роботом (радником) знаходиться в телеграмканалі Robotrade ( /r_o_b_o_trade ). Під час встановлення потрібно ввести номер рахунку, на якому буде здійснюватися торгівля та пароль. Щоб отримати пароль надішліть мені номер рахунку на якому будете тестувати робота. При введенні будьте уважні з пробілами.
До речі, можу написати радник з вашого техзавдання.

Назад
Зверху