Розробка Telegram-ботів та систем автоматизації (Python)

CreditUkraina

Новичок
Повідомлення
1
Репутація
0
Вік
30
Вітаю колег та власників бізнесу.

Пропоную послуги з розробки Telegram-ботів та автоматизації бізнес-процесів на Python. Маю досвід побудови рішень, які реально економлять час та підвищують конверсію.

Чим можу бути корисним:

• Telegram-боти під ключ: від простих помічників до складних систем з інтеграцією бази даних (SQLite/PostgreSQL) та API.
  • Автоматизація збору даних: розробка парсерів та агрегаторів для моніторингу ринку, цін або конкурентів.
  • Воронки для CPA/Арбітражу: створюю "прокладки" у вигляді ботів, які допомагають проходити модерацію та підвищувати якість трафіку (кейс: фінансовий бот-агрегатор для мікрокредитування).
  • Скрипти для автоматизації рутини: автоматична розсилка, обробка заявок, інтеграція з CRM-системами.
Чому варто звернутися до мене:

1. Фокус на конверсію: я розробляю не просто код, а інструмент, який допомагає вам заробляти гроші або економити час менеджерів.
  2. Технічний підхід: використовую сучасні бібліотеки (Aiogram 3.x), що забезпечує стабільність та швидкість роботи навіть при великих навантаженнях.
  3. Чесність: завжди оцінюю реальний час розробки. Якщо задача нерентабельна для вашого бізнесу — прямо про це скажу.
Приклад роботи: розробив фінансовий бот-агрегатор, який автоматично сегментує аудиторію та підвищує аппрув (схвалення) заявок за рахунок фільтрації користувачів за віковими критеріями.

Якщо ви шукаєте технічного партнера для реалізації ідеї або хочете автоматизувати частину роботи вашого інтернет-проекту — пишіть у приватні повідомлення (ПП) або в Telegram: @haker2121

Обговоримо вашу задачу та підберемо оптимальне технічне рішення!