CreditUkraina
Новичок
- Повідомлення
- 1
- Репутація
- 0
- Вік
- 30
Вітаю колег та власників бізнесу.
Пропоную послуги з розробки Telegram-ботів та автоматизації бізнес-процесів на Python. Маю досвід побудови рішень, які реально економлять час та підвищують конверсію.
Чим можу бути корисним:
Якщо ви шукаєте технічного партнера для реалізації ідеї або хочете автоматизувати частину роботи вашого інтернет-проекту — пишіть у приватні повідомлення (ПП) або в Telegram: @haker2121
Обговоримо вашу задачу та підберемо оптимальне технічне рішення!
Пропоную послуги з розробки Telegram-ботів та автоматизації бізнес-процесів на Python. Маю досвід побудови рішень, які реально економлять час та підвищують конверсію.
Чим можу бути корисним:
- Telegram-боти під ключ: від простих помічників до складних систем з інтеграцією бази даних (SQLite/PostgreSQL) та API.
- Автоматизація збору даних: розробка парсерів та агрегаторів для моніторингу ринку, цін або конкурентів.
- Воронки для CPA/Арбітражу: створюю "прокладки" у вигляді ботів, які допомагають проходити модерацію та підвищувати якість трафіку (кейс: фінансовий бот-агрегатор для мікрокредитування).
- Скрипти для автоматизації рутини: автоматична розсилка, обробка заявок, інтеграція з CRM-системами.
- Фокус на конверсію: я розробляю не просто код, а інструмент, який допомагає вам заробляти гроші або економити час менеджерів.
- Технічний підхід: використовую сучасні бібліотеки (Aiogram 3.x), що забезпечує стабільність та швидкість роботи навіть при великих навантаженнях.
- Чесність: завжди оцінюю реальний час розробки. Якщо задача нерентабельна для вашого бізнесу — прямо про це скажу.
Якщо ви шукаєте технічного партнера для реалізації ідеї або хочете автоматизувати частину роботи вашого інтернет-проекту — пишіть у приватні повідомлення (ПП) або в Telegram: @haker2121
Обговоримо вашу задачу та підберемо оптимальне технічне рішення!