Торгові сигнали 99.9% від marketstrategist

Статус
Закрита.
strategist

strategist

Новичок
Реєстрація
22.12.2022
Повідомлення
25
Репутація
0
Вік
34
Вітаю Вас друзі на сторінці керуючого Форекс-трейдера та аналітика marketstrategist :cool:

Займаюсь Форексом з 2006 року, маю торгового робота власної розробки, а також хочу ділитися своїми знаннями та досвідом з широкою аудиторією і таким чином внести свій вклад в розвиток біржової діяльності в Україні.

В силу поважних причин, я не торгував на ринку Форекс більше 2-х років, але ніколи не полишав думки про своє повернення в реальну торгівлю, як тільки з"явиться така можливість. Після такого довгого відриву від ринку, мені необхідна певна реабілітація своїх торгових навичок і в цьому мені допоможе цей форум, в тому числі здорова критика читачів цієї теми. В першу чергу зосередитись планую саме на практичній торгівлі, публікації тут своїх торгових сигналів та опис торгівельних угод в такому собі художньому стилі )))

Якщо ви бажаєте спробувати себе в якості реального трейдера на Форекс, ця тема саме для Вас, тут ви знайдете якісні безкоштовні рекомендації для торгівлі на біржі Форекс від досвідченного трейдера. Тут ви зможете задати мені питання на тему біржової торгівлі і отримати професійну відповідь .

Долучайтесь та підписуйтесь на сповіщення нових публікацій в цій темі, щоб не пропускати торгові сигнали та їх оновлення !!!



Далі буде...
 
Друзі, для початку потрібно відкрити демо рахунок для ведення детальної статистики торгових сигналів і звикання до ринку перед тим, як приступити до торгівлі реальними грошима. Тому деякий час мої торгові сигнали будут пристрілочними, поки ми не виробимо чітку методику торгівлі. Раджу поки що не використовувати мої прогнози для торгівлі на реальні кошти, поки не буде виробленний чіткий торговий метод з стабільною прибутковістю. Зустрічайте перший торговий сигнал!!!

EUR/JPY Buy 139.40 ... T/P 140.40 (Без стопа)



Це наш перший торговий сигнал щоб прощупати ринок і можливо будуть добавочні ордери ...слідкуйте за оновленням теми.

Далі буде...
 
Відкріваємо ще один ордер на купівлю EUR/JPY подвоєнним лотом 0.2 ... T/Р без змін.


 
Всі угоди EUR/JPY закриваємо по тейк-профіту і беремо 324 пункта, або 418$ чистого прибутку. Слідкуйте за оновленням данної теми, щоб не пропустити наступний сигнал...



Далі буде...
 
Новий торговий сигнал: CHF/JPY SELL 142.60 ... T/P: 140.40 (Без стопа) ... Слідкуйте за темой, можливо будуть добавочні ордери !



Далі буде...
 
Друзі, щоб мої торгові сигнали були більш інформативними і Ви не пропускали добавочні ордери в разі відсутності світла, буду публікувати сигнали уже з двома добавочними ордерами. Також вирішив замоніторити цей демо рахунок на myfxbook для детальної статистики, посилання на яку опублікую пізніше. Нагадую, що ми тільки тренуємося торгувати на реальні кошти, виробляємо власний торговий метод і звикаємо до ринку. Якщо все буде добре , на реальний рахунок перейдемо під кінець зими з можливістью копіювати мої торгові угоди через платформи соціального трейдинг mql5 або Share4you.

Добавочні ордери для CHF/JPY розміщуємо на рівнях 143.80 та 145.10 ... Тейк профіт без змін: 140.40... кожен наступний ордер відкриваємо на одиницю більшим лотом.

Далі буде...
 
Новий сигнал: EUR/USD SELL 1.0745 ... T/P: 1.0675 ... Добавки: №1 1.0790 №2 1.0820



Далі буде:
 
Добавочні ордери для CHF/JPY розміщуємо на рівнях 143.80 та 145.10 ... Тейк профіт без змін: 140.40... кожен наступний ордер відкриваємо на одиницю більшим лотом.

CHF/JPY змінюємо Тейк-Профіт на 142.05 ... все інше без змін. Ця пара загралася в боковий тренд, що не дуже добре в перспективі.

 
CHF/JPY змінюємо Тейк-Профіт на 142.05 ... все інше без змін. Ця пара загралася в боковий тренд, що не дуже добре в перспективі.

Беремо профіт по CHF/JPY в розмірі 250$ або 200 пунктів )



Далі буде...
 
Друзі, новий сигнал по CHF/JPY BUY 139.70 T/P 141.00 ... Добавки: 1) 139.00 2) 138.50



Далі буде...
 
Дякую за Ваші починання. Надіюсь, моя та інші присутності серед ВАших спостерігачів допоможуть Вам бути більш дисциплінованішим відносно торгівлі. Знаю по собі, що самому досить важко триматися дисципліни. Не вистачає глядача, перед яким потрібно було б відповідати за причину своїх рішень.
Бажаю успіхів. Великих і реальних!!!
 
Друзі, зараз у нас в роботі сигнал по парі CHF/JPY і маємо таку картину... чекаємо на Тейк Профіт )



...
 
Беремо профіти по CHF/JPY, кількість пунктів і суму доходу навіть тяжко підрахувати...адаптація до ринку проходить успішно, вже скоро перейду на реальний рахунок.

 
Новый сигнал по NZD/JPY BUY 83.20 T/P: 84.00 .... Доливки: 1) 82.50 2) 81.70

 
Переносимо ТР по NZD/JPY на 83.50
 
Друзі, давайте підведемо підсумки нашої торгівлі на демо рахунку за перші дві неділі. Кожен з Вас мав змогу спостерігати, як працює моя торгова стретегія в реальному часу хто слідкував за цією темою. Гадаю настав час переходити на реальний торговий рахунок і продовжувати працювати в тому дусі перед тим, як підключити цей рахунок до платформи соціального трейдингу.

 
Друзі, мною був відкритий реальний центовий рахунок на 90$ або 9000 центів у брокера ТелеТрейд з перспективою приєднати його до платформи автоматичного копіювання угод успішних трейдерів під назвою "Синхронна торгівля". Для участі в рейтингу керуючих трейдерів Синхронної торгівлі, потрібно мати мінімальний депозит в розмірі 100$, тому мені потрібно трішки попрацювати і розігнати власний рахунок до потрібної суми, тобто збільшити його на 10%...



Далі статистика по торговим сигналам і сама торгівля буде вестись на цьому центовому рахунку, до якого в майбутньому кожен бажаючий зможе під"єднатися для автоматичного копіювання моїх сигналів на власний рахунок, отримуючи таким чином пасивний дохід в середьному 20-30% в місяць. Для детальної звітності рахунок був зареєстрований і верифікаваних в системі моніторингу myfxbook >>> Моніторинг Strategist (Real) <<< тепер кожен має змогу ознайомитись з результатами торгової системи, сигнали якої публікуються в цій темі.

Далі буде...
 
Новий сигнал по AUD/CHF SELL 0.6410 T/P: 0.6360 Добавка №1 0.6460 №2 0.6510...


 
Статус
Закрита.
Назад
Зверху