Обговорюємо СityСommerceBank - citycommercebank.com

  • Автор теми Никита
  • Дата створення
Статус
Закрита.
Никита

Никита

Профессор
Пользователи
Реєстрація
19.05.2014
Повідомлення
611
Репутація
63
Вік
42
Про банк:
CityCommerce Bank - універсальний банк з українськими інвестиціями, який був заснований в 2006 році і за величиною активів займає 3 місце в IV групі в рейтингу Національного банку України (станом на 01.01.2012).

CityCommerce Bank надає всі основні банківські послуги, включаючи обслуговування роздрібних і корпоративних клієнтів, інвестиційний бізнес, міжбанківські операції.

Запорукою успішної реалізації клієнтської політики є принципи і пріоритети роботи банку:

• Надійність і масштабність
• Зручність та клієнтоорієнтованість
• Зрозумілість і відкритість
• Динамічність і постійний розвиток

Місія CityCommerce Bank - допомагати клієнтам жити комфортно «вже сьогодні», надаючи універсальний комплекс банківських послуг високої якості.

Основне завдання CityCommerce Bank - бути українським банком нового покоління з європейським характером, пропонують банківські сервіси сучасного рівня, адаптовані до специфіки споживачів.

Команда CityCommerce Bank сформована з кращих фахівців, які плідно працюють над створенням нового комплексу сучасних банківських послуг, що відповідають актуальним вимогам ринку. Розуміючи специфіку кожного клієнта, ми розробляємо і здійснюємо індивідуальні схеми обслуговування, пропонуючи як традиційні банківські послуги, так і нестандартні фінансові рішення, застосовуючи гнучку тарифну політику.

Маючи розвинену філіальну мережу, знання потреб ринку та можливість запропонувати комплексні послуги, клієнти банку в будь-який момент можуть розраховувати на нашу фінансову підтримку. CityCommerce Bank отримав сертифікат відповідності нормам якості ISO 9001:2000, який засвідчує, що співробітники і технологічні процеси банку повністю відповідають сучасним світовим вимогам.

CityCommerce Bank особливу увагу приділяє інформаційній відкритості та фінансовій прозорості.

Подальший розвиток CityCommerce Bank спрямований на досягнення стійкого фінансового стану та зростання ринкової вартості банку і благополуччя клієнтів.

CityCommerce Bank має банківську ліцензію № 227 від 01.11.2011 р. на право надання банківських послуг, визначених частиною третьою статті 47 Закону України «Про банки і банківську діяльність», і генеральну ліцензію № 227 від 01.11.2011 р. на здійснення валютних операцій.
 
21 листопада 2014року VAВ банк і CityCommerceВank були визнані НБУ банкротами. В банках ввели тимчасове керівництво, яке буде працювати до 20 лютого 2015 року. На сайтах банків ще в листопаді клієнтам банку повідомили, що їм потрібно звернутись у Фонд гарантування вкладів. Та чи виплатять всім вкладені гроші.
 
21 листопада 2014року VAВ банк і CityCommerceВank були визнані НБУ банкротами.
І який з цього можна зробити висновок? Правильно, не женіться люди за великими відсотками, а дивіться на надійність банку.
 
Сьогодні саимий надійний банк може луснути у мить. Тоді залишається класти гроші у банки з іноземним капіталом (европейським звичайно), наприклад Райфайзенбанк.
 
Статус
Закрита.
Назад
Зверху