інтернет магазин б/у побутової техніки з Європи.

  • Автор теми emili
  • Дата створення
emili

emili

Пользователи
Реєстрація
20.11.2016
Повідомлення
61
Репутація
1
Вік
35
Чи варто пробувати відкривати інтернет магазин чи краще продавати по сайтах наприклад на олх і.т.д?
 
З ОЛХ, ви сильно не розженетесь, тому, що там зараз дуже жорсткі обмеження на безкоштовні оголошення. З однієї сторони це добре, для тих хто подає дійсно приватні оголошення, але якщо ви збираєтеся подавати десятки оголошень в одній категорії, то прийдеться платити не погану сумму кожного місяця сайту.
Мені здається, що дійсно краще створити свій інтернет-магазин, або дошку оголошень і там все розміщувати. Але знову ж таки: якщо ви не маєте жодного поняття в просуванні сайтів і налаштуванні рекламний кампаній, то можливо краще розміщувати оголошення по дошках і на регіональних форумах.
 
Дякую, якщо наприклад удаляти і обновляти оголошення.?
 
Дякую, якщо наприклад удаляти і обновляти оголошення.?
Там просто доволі жорсткі обмеження на кількість товару. Наприклад, вам не вдастся безкоштовно розмістити більше 5 товарів в одній категорії. А, що робити, якщо у Вас в наявності 10 пральних машинок? Хіба тільки купляти платні пакети, які тільки дають можливість розміщувати більше 5-ти оголошень в категорії. Але, щоб був шанс швидше продати, треба ще купляти різного роду рекламу в них. Чи буде це вигідно? Не знаю! Треба все пробувати і тестувати. Думаю, якщо техніка нормальна і по адекватній ціні, то цілком можливо, що продажі будуть йти і без реклами.
 
Все вірно якщо багато товарів то зовсім не вигідно дуже дорого виходить.Техніка не погана стараємся вибирати стан нового.Пробувала добавляти кілька товарів люди цікавляться. Але все ж таки питання в ціні. Люди хотять щоб товар був в ідеальному стані і майже задаром.Вони не розуміють, щоб цей товар привезти із-за кордону також потрібні фінансові затрати.
 
emili, Опускайте ціну, привозіть дешевший товар, пробуйте добавляти товар на інші дошки і форуми, щоб охопити якомога більшу аудиторію.
Також, було б не погано створити групи в соціальних мережах, де би виставляли наявний товар і добавляли людей з вашої і ближніх областей.

PS. Зараз набагато тяжче щось продавати чим до 2014 року, але опускати руки також не треба.
 
Нарахунок соц.мережі гарна ідея спробую зробити як ви кажете. Ціни стараємося ставити невисокі. Ви праві раніше товар продавався швидше.
 
Если нет опыта в администрировании сайтов, то я бы рекомендовал создать магазин на платформе prom.ua (берите платный пакет). Там всё очень просто и не трудно разобраться. Ещё большой плюс в пользу этой площадки в том, что с неё не плохой трафик может идти на ваш сайт. Правда, не рекомендую использовать их домен, лучше зарегистрировать свой, чтобы в случае чего, можно было бы без больших потерь перейти на другую платформу.
 
Я так зрозуміла вони самі розкручують магазин.Для цього мабуть повина бути достатна кількість товарів?
 
Також не зайвим буде оголошення в місцевих районних і обласних газетах. Я думаю, що багато людей які купляють б/у техніку не користуються Інтернетом. Також дієвим способом може бути банальна розклейка оголошень по стовпах в селах і не великих містах вашої області.
 
Дякую за цікаві пропозиції буду пробувати ваші варіанти.))))))))
 
Я так зрозуміла вони самі розкручують магазин.Для цього мабуть повина бути достатна кількість товарів?
Так, у вас буде там якась кількість відвідувачів, але що це будуть за відвідувачі? Це можуть бути не цільові відвідувачі, користі з яких - "0".

Я можу з вас взяти 10 000 грн. і сказати, що на ваш сайт прийде 10000 відвідувачів і я не набрешу. Я цих відвідувачів Вам нажену, але вони не будуть зацікавлені у Вашому товарі, тому вам не вдастся майже нічого продати. Але зате я зароблю чистими тисяч 7-8 грн. Само собою, площадка prom не погана, але не треба надіятися на те, що вони все самі зроблять, а ви тільки гроші будете рахувати.
 
Дякую за цікаві пропозиції буду пробувати ваші варіанти.))))))))
Не має за що!
Також налаштовуйте таргетовану рекламу Вконтакті, та інших соціальних мережах. Тут потрібно знати, яка ваша цільова аудиторія і на неї націлювати свої оголошення, щоб даремно не спалювати бюджет на не цільових відвідувачів.
 
Назад
Зверху