Тут я не впевнений, але має бути url повністю на трасліті (рекомендовано), або повністю кирилицею.Я так розумію якщо url сторінки з символами то Googlebot може також одсіювати з індекса?
Таке часто буває і у мене.А то досить часто Гугл в мене бере description з середини статті.
А що це за CMS? Чому на WordPress не робили?буду писати розробнику щоб виправляв
Не хотів на той час розбиратися з ворд пресом. Тай писали що якщо велика навантеженість то може тупити сайт.Таке часто буває і у мене.
А що це за CMS? Чому на WordPress не робили?
Ви допустили помилку. На WordPress десятки тисяч плагінів є, за допомогою яких ви можете зробити все що захочете.Не хотів на той час розбиратися з ворд пресом.
Ой, та залиште це. Є купа плагінів кешування, при включення яких новинні сайти просто літають. Коли блок був на піку своєї популярності, то 5000 відвідувчів нормально тримав хостинг за $3.Тай писали що якщо велика навантеженість то може тупити сайт.
Що можите сказати про цмс на яку я давав посилання. Яка ваша думка, як ни як у вас більше знань та практики.Ви допустили помилку. На WordPress десятки тисяч плагінів є, за допомогою яких ви можете зробити все що захочете.
Ой, та залиште це. Є купа плагінів кешування, при включення яких новинні сайти просто літають. Коли блок був на піку своєї популярності, то 5000 відвідувчів нормально тримав хостинг за $3.
Я нічого про неї сказати не можу, але я знаю, що чим популярніша CMS - тим краще бо з'являється купа безкоштовних/дуже дешевих доповнень + купа спеціалністів які знайому з системою і з радістю за недорого зроблять правки. Тут же я впевнений, що все буде з точністю до навпаки.Що можите сказати про цмс на яку я давав посилання. Яка ваша думка, як ни як у вас більше знань та практики.
Привіт,Привіт всім. Маю сайт новин на цмс чи правильніше на нормальному скрипті: free-news.com.ua. Створив більше ніж пів року тому, потім згадав про нього як з'явився час, тепер думаю доколихати його.
Якщо можите дайте поради як можна покращити сайт, можливо щось десь не правильно. В даний час вдосконалювати кодом не збираюся так як в майбутньому обновлення скрипту зіпсують всі вдосконалення. Також підскажіть як правильно пройти Adsens модерацію? Вродь правила Adsens сайт не порушує.