Интернет магазин Grey.com ua мошенники

J

Jill_

Гість
Заказала проточный водонагреватель в магазине grey.com.ua, приехал в мятой коробке и весь затертый и поцарапанный. Возврат магазин делать отказывается, мотивируя это тем,что у товара ненадлежащий внешний вид, хотя я его в таком виде получила. Почитав отзывы, поняла, что это у них обычная практика - отправлять не ликвидный товар. В общем мошенники, категорически не советую этот магазин!

Grey.com.ua мошенники , прислали проточный водонагреватель заведомо в мятой коробке, и из-за этого отказываются делать возврат. На просьбу о возврате в ответ хамство от менеджера.
Отправитель Полозов Евгений Александрович 096 981 08 86

Це в них звичайна практика - ось тут є ще 1 відгук про них.

Довилося купити в цьому магазині відпарювач (вони ще пропонують гарантію на пів року на нього за +-200 грн.я купила)і оргонайзей для косметики. На відпарювачь нарікань не має,а ось на оргонайзей…по перше прислали в побитій,порваній і склеєній скотчем коробці,наче якійсь мусор. По друге -коли почала збирати ,не хватило деталей.Звернулася на магазин -дали номер допомоги. Описала проблему-менеджер відповів через 7 годин.сказали ,що подивляться не достоющі деталі. Через деякий час вислали деталі і знову не правильно.Одна детать не підходить до отворів іншої(окозались дві однакові деталі) знову пишу в підтримку-відповіли на наступний день з питанням що,не так.Відповіла,скинула фото(оргонайзей не можно було зібрати)написала що хочу повернути ,бо то хлам на руках…досі не відповідають…морозяться. НІКОЛИ З НИМИ НЕ ЗВʼяжусь!!!!

Вкладення

• IMG_6007.jpeg
    IMG_6007.jpeg
    337.2 КБ · Перегляди: 5
  • camphoto_1932422408.jpeg
    camphoto_1932422408.jpeg
    346.9 КБ · Перегляди: 9
  • camphoto_1297389768.jpeg
    camphoto_1297389768.jpeg
    143.9 КБ · Перегляди: 8
  • camphoto_351212254.jpeg
    camphoto_351212254.jpeg