Z
zirok
Пользователи
- Повідомлення
- 88
- Репутація
- 19
- Вік
- 35
Бачу, різні види інвестицій тут обговорюються, але забули про найкращий і найголовніший вид інвестування-інвестування і наше майбутнє- в наших дітей, у їхні навички, знання, вміння. Чому б не інвестувати в освіту?
Так от до чого я веду: наприклад, народилася в сім'ї дитинка, бабусі- дідусі та інші родичі починають дарувати гроші на різних святах... Так чому б не відкрити при народженні дитини рахунок і накопичувати на освіту майбутнього школяра, студента? Навіть якщо суми досить маленькі, за роки можна непогано зібрати плюс проценти банку.
Так ось у чому полягають мої запитання:
Так от до чого я веду: наприклад, народилася в сім'ї дитинка, бабусі- дідусі та інші родичі починають дарувати гроші на різних святах... Так чому б не відкрити при народженні дитини рахунок і накопичувати на освіту майбутнього школяра, студента? Навіть якщо суми досить маленькі, за роки можна непогано зібрати плюс проценти банку.
Так ось у чому полягають мої запитання:
- чи варто взагалі відразу відкривати рахунок і накопичувати вклад при нинішньому постійному знеціненні гривні?
- чи краще відразу відкривати рахунок у іноземній валюті?
- в який банк найбільш вигідно вкладати кошти на довготривалий термін на даний час?