Яндекс.Гроші і CS-Cart допоможуть безкоштовно відкрити інтернет-магазин

  • Автор теми Neron
  • Дата створення
Статус
Закрита.
Neron

Neron

Пользователи
Реєстрація
12.04.2014
Повідомлення
360
Репутація
24
Вік
32
Яндекс.Гроші спільно із компанією Simtech заснували новий проект Merchium з використанням системи управління контентом CS-Cart. Завдяки цій послузі кожен при бажанні, хто навіть не має певного досвіду має можливість швидко і абсолютно безкоштовно відкрити свій інтернет-магазин будь-якого ступеня.

Додаток може бути запущено у вигляді нового сайту або бути спільним з уже наявними. Крім цього, магазин може бути створений Вконтакте або Facebook. Здійснити подібну операцію можна, наприклад, додавши його до певної сторінки в додатку з усіма іншими потрібними функціями: кошиком, товарним переліком, кабінетом споживача.

У Merchium знаходиться універсальна платіжна система Яндекс.гроші - Каса. Завдяки йому магазин отримує платежі з електронних гаманців WebMoney і Яндекс.Гроші, з таких карт банків, як Visa/VisaElectron, MasterCard і Maestro, з мобільних телефонів найбільших операторів в Росії, а ще готівковими коштами за допомогою терміналів та салонів мобільного зв'язку (понад 170 тис. пунктів на території РФ).

Платформа поєднана з такими сервісами Яндекса, як Яндекс.Маркет і Яндекс.карти. Перелік товарів інтернет-магазину можна, наприклад, розмістити в Яндекс.маркеті, а місця видачі продукції - позначати на Яндекс.Картах.

Володимир Калиняк, є генеральним директором Simtech, у свою чергу розповідає, що основу Merchium становить система CS-Cart, з допомогою якої діють понад 35 тисяч електронних магазинів у всіх країнах світу. Функції аналогічні платформи CS-Cart, однак хмарні технології використовуються. На даний момент платформа розрахована на діяльність в рунеті, однак, у майбутньому є ймовірність того, що вона буде виведена на Європейський ринок і ринок США, популярність платформи в яких вже досить поширена. Так само Калиняк заявив, що цілком ймовірно, що за два наступних роки на базі Merchium буде відкрито близько 10 тисяч інтернет магазинів.
 
Який сенс створювати магазин на цій платформі (яка до речі, ще й платна), якщо всі ці функції можна реалізувати на безкоштовній платформі opencart.
 
Останнє редагування:
Я вообще не пользуюсь этими конструкторами сайтов, они мало того что платные, так и еще ставят владельца в довольно узкие рамки. Есть конечно такие, которые якобы бесплатные (при определенных условиях), а если вы перестанете подходить под те условия - придется платить по 20-$50 в месяц за свой сайт/магазин. Так, что лучше сразу купить/скачать нормальный движек, купить домен и хостинг и так работать.
 
Я вообще не пользуюсь этими конструкторами сайтов, они мало того что платные, так и еще ставят владельца в довольно узкие рамки.
Для людей, которые делают только первые шаги в Интернете сервисы на подобии этого чуть ли не единственный способ создать свой магазин или сайт.
Хотя разобраться с полноценной CMS не так уж и сложно, но люди часто считают по-другому.
 
Який сенс створювати магазин на цій платформі (яка до речі, ще й платна), якщо всі ці функції можна реалізувати на безкоштовній платформі opencart.
Крім того дуже запутані коди і сама структура двигунця. Орієнтований на Росію з всіма оплатами і доставками. І що немаловажно вартість такого чуда 36000 руб.
 
Крім того дуже запутані коди і сама структура двигунця. Орієнтований на Росію з всіма оплатами і доставками. І що немаловажно вартість такого чуда 36000 руб.
Для мене сама краща система для інтернет-магазинів це opencart. Так, вона не працює нормально з коробки, але за якихось 2000 грн., можна докупити необхідних плагінів і вперед!
 
Согласна, на опенкарте можно создать магазин разного функционала, причем в сети очень много информации об этом движке, даже новичок разберется, как работать с личным кабинетом.
 
Статус
Закрита.
Назад
Зверху