Дмитро Литвин
Новичок
- Повідомлення
- 1
- Репутація
- 0
- Вік
- 49
Привіт усім учасникам спільноти!
Хочу поділитися з вами корисним інструментом для SEO-спеціалістів та власників сайтів — українським каталогом Catalog Webinfo. Проект створений для того, щоб допомогти новим та діючим сайтам отримати додаткову видимість у пошукових системах та залучити цільовий трафік.
Хочу поділитися з вами корисним інструментом для SEO-спеціалістів та власників сайтів — українським каталогом Catalog Webinfo. Проект створений для того, щоб допомогти новим та діючим сайтам отримати додаткову видимість у пошукових системах та залучити цільовий трафік.
Чому варто додати свій сайт до нашого каталогу?
- Ручна модерація: Кожна заявка перевіряється адміністратором, що гарантує відсутність спаму та високу якість майданчика.
- SEO-оптимізація: Ми приділяємо велику увагу мета-описам та структурі сторінок для кращої індексації вашого посилання.
- Український сегмент: Каталог орієнтований на український ринок та допомагає розвивати локальні бізнеси та інфо-ресурси.
- Перша активність: Наш каталог успішно працює і постійно наповнюється з моменту додавання першого запису у грудні 2022 року.
Як додати сайт?
Процес максимально простий, але потребує уважності до деталей:- Перейдіть на сторінку реєстрації/авторизації.
- Підготуйте унікальний опис (ми цінуємо грамотність та якість тексту).
- Завантажте зображення у форматі 1280x800 пікселів.
- Виберіть відповідну категорію та додайте 3–5 влучних тегів.
Буду радий почути ваші відгуки про роботу каталогу або пропозиції щодо нових категорій. Давайте розвивати український інтернет разом!Порада для швидкого старту: Якщо вам потрібно додати ресурс максимально оперативно, у нас передбачена послуга швидкого платного додавання, яка дозволяє пройти модерацію без черги.