WebBiz
Вождь
Команда форуму
Администратор
- Повідомлення
- 1,586
- Репутація
- 216
- Вік
- 35
Нещодавно собі замовив карту від Monobank. І чим цей банк відрізняється від десятків інших - скажите ви? А хоча б тим, що він немає відділень, да творці не люди, які займалися розробкою ПриватБанку, що дає надію на те, що банк буде доволі технологічним (не гіршим за Приват).
Для того, щоб замовити карту, вам достатньо лише зареєструватися в мобільному додатку і в ньому відсканувати запропоновані банком документи. Уже через 5 хв. ваші дані будуть перевірені, і система вам запропонує забрати карту в одному із пунктів самовивезення (на-жаль, поштою ще не доставляють). Тарифи, старалися зробити трохи нижчими, чим у Приваті.
Карту я ще не отримав, тому більше нічого сказати не можу.
Я ви вже замовили собі карту від цього банку? Що ви думаєте про нього? Пишіть свої питання і відповіді нижче.
PS. Тут можна знайти більше інформації про даний продукт.

Для того, щоб замовити карту, вам достатньо лише зареєструватися в мобільному додатку і в ньому відсканувати запропоновані банком документи. Уже через 5 хв. ваші дані будуть перевірені, і система вам запропонує забрати карту в одному із пунктів самовивезення (на-жаль, поштою ще не доставляють). Тарифи, старалися зробити трохи нижчими, чим у Приваті.
Карту я ще не отримав, тому більше нічого сказати не можу.
Я ви вже замовили собі карту від цього банку? Що ви думаєте про нього? Пишіть свої питання і відповіді нижче.
PS. Тут можна знайти більше інформації про даний продукт.

Останнє редагування: