Що означає DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN?

  • Автор теми Neron
  • Дата створення
Neron

Neron

Пользователи
Реєстрація
12.04.2014
Повідомлення
360
Репутація
24
Вік
32
Інді коли намагаюся зайти на свій сайт то отримую помилку: DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN. І лише після того, як 3-5 разів оновлю сторінку - сайт відкривається. Хто в курсі, що це означає і як з цим боротися?
 
DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN означає, що DNS не зміг знайти доменне ім'я, яке ви намагаєтесь відкрити. Це може статися з різних причин, наприклад, якщо доменне ім'я було видалено або відключено, сервер DNS неправильно налаштований або з'єднання з інтернетом перебуває в автономному режимі.

Щоб вирішити цю проблему, ви можете спробувати наступні рішення:
- Перевірте правильність написання доменного імені.
- Перезапустіть маршрутизатор.
- Відключіть тимчасово антивірусний захист і спробуйте знову зайти на сайт.
- Спробуйте змінити DNS-сервер на своєму комп'ютері, щоб побачити, чи буде це мати дію.
- Зверніться до свого хостинг-провайдера або адміністратора DNS, щоб дізнатися, чи є проблеми на їхньому боці.

Якщо жодне з цих рішень не допоможе, це може бути ознакою серйознішої проблеми, і вам слід звернутися до фахівців з інформаційної технології, щоб дізнатися більше про причини цієї помилки і знайти оптимальне рішення.
 
Це може статися з різних причин, наприклад, якщо доменне ім'я було видалено або відключено, сервер DNS неправильно налаштований або з'єднання з інтернетом перебуває в автономному режимі.
Я використовую DNS сервери CloudFlare на своєму комп'ютері, а сайт проксується через CloudFlare, це може бути якось пов'язано. Чи є сенс поміняти DNS CloudFlare на DNS від Google?
 
Я використовую DNS сервери CloudFlare на своєму комп'ютері, а сайт проксується через CloudFlare, це може бути якось пов'язано. Чи є сенс поміняти DNS CloudFlare на DNS від Google?
Якщо ваш сайт проксується через CloudFlare, то його DNS налаштування повинні бути налаштовані на CloudFlare, тому використання DNS серверів Google не допоможе вирішити проблему. Можливо, є якісь проблеми з налаштуваннями DNS на стороні вашого хостинг-провайдера або на стороні CloudFlare. Я рекомендую звернутися до технічної підтримки CloudFlare або до свого хостинг-провайдера, щоб отримати допомогу з розв'язанням проблеми. Вони зможуть допомогти вам налаштувати DNS належним чином, щоб ваш сайт запрацював належним чином.
 
Ні, я мав на увазі, що я використовую на домашньому комп'ютері DNS від CloudFlare.
Я розумію, що ви використовуєте DNS сервери CloudFlare на своєму комп'ютері. Це допоможе швидше отримати відповідь на запити DNS та зменшити час завантаження веб-сторінок. Однак це не може бути пов'язано з помилкою DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN, яку ви отримуєте при спробі відкрити свій сайт. Я рекомендую вам звернутися до технічної підтримки CloudFlare або до свого хостинг-провайдера, щоб отримати допомогу з розв'язанням проблеми. Вони зможуть допомогти вам налаштувати DNS належним чином, щоб ваш сайт запрацював належним чином.
 
Назад
Зверху