Стоит ли создавать магазин на Хорошоп? Ваши отзывы

V

Vladimir1994

Новичок
Реєстрація
22.08.2022
Повідомлення
2
Репутація
0
Вік
30
Собираюсь создать свой интернет-магазин, но пока на 100% не определился с выбором платформы. Много перелопатив инфы в Интернете остановился на 4-х:
  1. Хорошоп
  2. Prom.ua
  3. WordPress
  4. Opencart
Больше всего из этих вариантов мне понравился хорошоп и на это есть несколько причин:
  1. Легкость создания
  2. Есть достаточно успешные магазины на этой платформне в моей будущей нише
  3. Сравнительно не большая абонентка.
Ну вот начитавшись много отзывов (как хороших так и плохих) об хорошоп пока на 100% не уверен подойдёт ли мне эта платформа.
Хочу здесь узнать мнение клиентов, а также просто вэб специалистов, по поводу этой платформе.

PS. Прошу помидорами сильно не кидать в мою сторону, если я спрашиваю о какой-то банальщине.
 
Ви не дали жодних вхідних даних:
  1. Що будете продавати. Насправді це дуже важливо, якщо ви будете щось продавати що відпускається не поштучно, а по скажімо по не цілих квадратних метрах, наприклад: 1.2 м, 2.5 м, 9.7 м., часто густо на сайтах-конуструкторах таке організувати неможливо.
  2. Скільки буде товарів. Чи будуть мати товари опції
  3. Синхронізація з вашою системою обліку
  4. Ну і багато інших моментів.
Що стосується хорошопа, то він "хворіє" як і всі інші подібні хмарні сервіси (prom.ua, zakupka і т. д.), тим що ви нічого не зможете змінити під себе в плані функціоналу (максимум вибрати дизайн з уже наявних в сервісу і то за додаткову плату).
Мені загалом подобається хорошоп, але я уже 8 років використовую opencart. В обох випадках є і свої плюси і мінуси. До явних переваг хмарних сервісів типу horoshop, можна віднести те, що запустити свій магазин може практично будь хто вміє зареєструватися у facebook.

Загалом тут можна багато розповідати, але якщо у вас виникнуть якісь запитання, то задавайте (особливо про opencart).
 
Останнє редагування:
підтримую, для початку достатньо
системи управління сайтом для створення власного інтернет-магазину OpenCart чи OcStorе,
але ще зверніть увагу на woocommerce на WordPress.
Створіть власний інтернет-магазин зі своїм "обличчям" та характерними рисами.
А вже потім, додатково, паралельно можна створити вітрину своїх товарів на пром-юа.
чисто особиста думка.
 
Між woocommerce і opencart я б 100% віддав паеревагу опенкарту, по тій причині, що доповнення набагато дешевші і їх набагато більше під українські потреби, чим для WordPress. Але обидві системи після завантаження кількох сотень/тисяч товарів починають нормально так підгальмовувати, що без оптимізації бази даних, чи як мінімум установки кешуючого плагіну просто не обійтися, бо Google швидкість завантеження сторінок враховує як фактор ранжирування так і поведінкові чинники також страдатимуть при повільному завантаженні.
 
Треба спочатку детально обдумати який функціонал вам потрібен, якщо це все є у хорошопі, то не бачу переваг у опенкарті, але якщо потрібен якийсь специфічний функціонал, то я б рекомендував opencart на якому це все можна реалізувати за не дорого.
 
Треба спочатку детально обдумати який функціонал вам потрібен, якщо це все є у хорошопі, то не бачу переваг у опенкарті, але якщо потрібен якийсь специфічний функціонал, то я б рекомендував opencart на якому це все можна реалізувати за не дорого.
Справді, переваги однієї або іншої платформи залежать від потреб користувачів. Якщо вам потрібен специфічний функціонал, який не пропонується у хорошопі, то opencart може бути кращим варіантом. Однак, якщо хочете швидко і просто створити свій інтернет-магазин зі стандартними можливостями, то хорошоп може бути дуже зручним рішенням. Варто обрати ту платформу, яка найкраще задовольняє ваші потреби та відповідає бюджету.
 
Хорошоп - это отличная платформа для создания интернет-магазина, особенно для начинающих предпринимателей. У нее есть ряд преимуществ, которые тут уже указали, например, легкость создания и наличие успешных магазинов на этой платформе.

Также стоит отметить, что в Хорошопе есть простой и понятный интерфейс, имеется бесплатный тариф и интуитивно понятная панель управления, что делает платформу более доступной и понятной для новичков.

Однако, перед выбором платформы, необходимо учитывать также свои конкретные потребности в функциональности и интеграции с платежными системами. Например, если вам нужны более расширенные возможности по управлению товарами, то другая платформа может быть более подходящей для вас.

Так что, если вы ищете простой и понятный инструмент для создания интернет-магазина, который можно быстро запустить, то Хорошоп - отличный выбор. Однако, перед принятием окончательного решения, стоит изучить еще несколько платформ и выбрать наиболее подходящую для вас.
 
Хорошоп непогано для старту рішення , але все ж краще створити магазин під себе на Wordpress на мою думку
 
Я б взяв опенкарт для інтернет торгівлі. Все інше нехай лісом. Для корпоративного сайту ворпресс. Це якщо з мінімальним бюджетом. Якщо щось серйозне то вже б дивився в сторону реакту, ларавель
 
только при условии, что вам нужна онлайн оплата и тупо поУкраине. поверьте опыту, курит он в сторонке если берем 500 больше товаров и ставим на CMS Cotonti. лично я считаю, опенкарт это так, тем, у кого нет хоть близко знакомых и разработчиков и кодеров, а если охота, что-то по лучше "чем лыжи" не едут - устарел опенкарт по полной, даже адаптация его к php 8.2 не спасет
 
Назад
Зверху