Neron
Пользователи
- Повідомлення
- 384
- Репутація
- 24
- Вік
- 33
Заблокували профіль Google Merchant по причин продажу підроблених товарів.
Ось таке уже 3 тижні висить в особистому кабінеті:
Ось таке уже 3 тижні висить в особистому кабінеті:
Рекомендації з усунення
Ми виявили проблему, пов’язану з типом товарів, які продаються у вашому онлайн-магазині. Оновіть свої позиції відповідно до правил Google щодо підроблених товарів.
Перш ніж надсилати запит на перевірку, переконайтеся, що ви дотримуєтеся наведених нижче вимог
Забороняється використовувати логотипи/назви відомих брендів в онлайн-магазині з метою видати себе за офіційного чи авторизованого продавця
Ціни товарів не мають бути незвично низькими порівняно з їх оригінальними еквівалентами чи мати значну знижку без належного обґрунтування
Справа в тому, що я продаю товари по дропшипінгу (напряму від постачальника) і там могли бути навушники, які схожі на AirPods - я все схоже видалив з сайту і вигрузки. Після подачі апеляції - її відхилили. Писав у службу підтримки Google, але там ніхто конкретно нічого не говорить, а просто кажуть, що треба видалити товари які їмітують оригінальні. Які це товари - я не знаю. Допоможіть! Що робити, щоб розблокувати Google Merchant?URL-адреса вашого онлайн-магазину не має містити цифри, назви брендів чи знаки пунктуації