чи вірите ви відгукам про інтернет магазини

  • Автор теми Messi779
  • Дата створення
M

Messi779

Пользователи
Реєстрація
19.01.2015
Повідомлення
237
Репутація
45
Відгуки про інтернет магазини є як рекламою магазину, так і чинником, який навіть на 1%, але все ж таки впливає на наш вибір. І думаю ні для кого не є секретом, що набравши в пошуку " відгуки про магазин " Телефон і телевізор"" ви прочитаєте тільки те, що вигідно магазину, для правдоподібності там залишать кілька негативних відгуків. Але не так давно шукавши інформацію про смартфон я натрапила на багато сайтів, які пропонують написати лжевідгуки і приймають " замовлення" від магазинів чи окремих продавців. Такі відгуки залишають на різних форумах, де є теми, що стосуються товару магазину, рекламують також в соціальних мережах, словом хто де хоче і може. Замовляють не тільки рекламу для себе, але й антирекламу конкуренту, в такий спосіб просувають товар, який мало купляють чи рекламують акційний товар. Для останніх варіантів " роботодавці" навіть самі складають текст, а виконавцю потрібно тільки розміщати його. Ось тепер мені ще менше віриться відгукам і рекламі, а чи вірите ви в те що пишуть про інтернет магазини і як ви відрізняєте правду від оплачених відгуків?
 
И вправду, существует множество сайтов, на которых можно заказать: положительные, нейтральные, или негативные отзывы на любом сервисе. Сам я отзывам о магазинах не очень доверяю, разве иногда смотрю отзывы о конкретном товаре.
 
Всім покупцях вгодити неможливо, завжди знайдеться той, кому щось тай і не сподобається в магазині і він почне розтрублювати по просторах Інтернету. Ну і також не виключено те, що конкуренти повиставляють негативних відгуків. Тому, в кожному більш-менш великому магазині, повинні працювати люди, які будуть, відповідати і займатися видаленням не правдивих відгуків в Інтернеті. Я думаю, що багато, що може значити, для репутації магазину, якщо працівники будуть відповідати на негативні відгуки.[DOUBLEPOST=1425272802][/DOUBLEPOST]А якщо ближче до суті питання, то те чи вірю відгуками чи ні, залежить від конеретного випадку. Якщо відгуки дуже одноманітні і не цікаві, то скоріш за все, що вони куплені.
 
Останнє редагування:
Нужно нутром чувствовать какие отзывы настоящие, а какие фейковые. Также нужно отличать отзывы, которые очень сомнительны и отзывы, которые выставляют людями с репутацией. Например, если есть сайт на котором может любой оставить отзыв за 2 мин. и есть форум на котором оставил отзыв человек у которого уже 2000 сообщений на форуме, какому сайту вы поверите? Я конечно же отзывам на форуме, которые оставлены старожилами.
 
Не рекомендую довіряти відгукам в інтернет - магазинах. Майже всі із них накручені. Накручений відгук і реальний зараз важко розрізнити, тому опирайтесь на здоровий глузд при виборі товару, і ні в якому назі на відгуки.
 
Я також не рекомендую довіряти відгукам в інтернеті. Одна з цих причин " На вкус и цвет товарищей нет". Друга - це дійсно коментарі в наш час досить легко купити чи накрутити. Третя - конкуренцію ніхто не відміняв, тому скласти негативне враження досить просто. Дивіться самі, довіряйте своїй інтуїції та як було написано в попередньому коментарі здоровому глузду...
 
Не скажу, что влияет, но я могу чем-то заинтересоваться, посмотреть. На равне с покупными отзывами, есть еще и реальные мнения людей..
 
В большинстве случаев конечно нет. Но на самом деле ничего страшного в покупках в интернете я не вижу. Реально покупала и не раз. А риски - они есть везде в том числе и в стационарных магазинах
 
Зараз за доволі не великі гроші можна купити сотні, а то і тисячі відгуків. Але в покупних відгуках є 1 проблема: вони схожі між собою.
 
Можливо всі вже знають, що відгуки можуть бути "липові" , але все ж таки практично перед кожною покупкою заходимо і читаємо, хто що писав про той чи інший товар, а потім вирішується, купувати чи ні.
 
Недавно шукала пароварку і перечитала купу відгуків про різні марки та моделі. І ось в таких випадках чітко видно, де типовий шаблон,без конкретних плюсів чи мінусів, а де реальний відгук покупця, де вказано, що не сподобалась, а від чого він в захваті.
Також багато магазинів не публікують в себе негативні відгуки. Тому читайте думку на незалежних сайтах
 
Так- так, на багатьох сайтах ще й можуть видаляти всі негативні відгуки, а. гарні, шо вигідно для них, залишаються. Я колись так хотіла купити телефон через інтернет, дуже сподобалася модель, що в магазинах рідкість, та ще й ціна була просто нереально привабливою! Та й відгуки всі вроді хороші. Уже приготувалася відсилати готівку, і тут на пару хвилин! !! буквально з'явився негативчик! В ньому хлопець застерігав, щоб більше не надсилалися кошти продавцеві,бо він не відсилає товар тому, хто його замовив і оплатив ! Але надзвичайно швидко відгук десь подівся, наче б то його тут і не було ніколи! !! Добре, що вчасно зупинилась, бо могла залишиться без грошей і без телефону! !! Після того уважніше придивляюся до відгуків і як вони написані. ...
 
Уже приготувалася відсилати готівку, і тут на пару хвилин! !! буквально з'явився негативчик! В ньому хлопець застерігав, щоб більше не надсилалися кошти продавцеві,бо він не відсилає товар тому, хто його замовив і оплатив
Це добре, що хоч появився відгук. А більшість магазинів, взагалі публікують відгуки тільки після попередньої модерації. Так, що шанс побачити відгук, який магазин не хотів би опублікувати зводиться до нуля.
 
Да, верю. Почему бы и нет? Есть сайты с реальными отзывами с жесткой модерацией.
 
Верю, но желательно реальным отзывам, от постоянных клиентов.
 
Останнє редагування модератором:
да, очень много читаю, прежде чем сделать заказ
 
Смотря какой интернет магазин. Если техника, не когда не заказываю. А если вещи то смотрю отзывы. Ведь не каждый захочет быть обманутым.
 
Не дуже довіряю відгукам. Вони можуть бути рекламного характера, якщо усі позитивні, але якщо мої знайомі добре відгукуувались про інтернет магазин й я особисто переконалась на власному досвіді, що він хороший, то стану постійною клієнткою, сама напишу хороший відгук. Але краще це зробити на сайтах - відгуках.
 
Читаю отзывы, но стараюсь как-то полагаться на свою интуицию. Как уже выше писали, если отзывы однообразные, то сразу складывается плохое впечатление об интернет-магазине.
 
По качеству отзывов можно сразу же определить покупные и реальные. Например, если указывают проблемные нюансы, дают советы по выбору техники, то можно и прислушаться.
 
Назад
Зверху