M
Messi779
Пользователи
- Повідомлення
- 237
- Репутація
- 45
Відгуки про інтернет магазини є як рекламою магазину, так і чинником, який навіть на 1%, але все ж таки впливає на наш вибір. І думаю ні для кого не є секретом, що набравши в пошуку " відгуки про магазин " Телефон і телевізор"" ви прочитаєте тільки те, що вигідно магазину, для правдоподібності там залишать кілька негативних відгуків. Але не так давно шукавши інформацію про смартфон я натрапила на багато сайтів, які пропонують написати лжевідгуки і приймають " замовлення" від магазинів чи окремих продавців. Такі відгуки залишають на різних форумах, де є теми, що стосуються товару магазину, рекламують також в соціальних мережах, словом хто де хоче і може. Замовляють не тільки рекламу для себе, але й антирекламу конкуренту, в такий спосіб просувають товар, який мало купляють чи рекламують акційний товар. Для останніх варіантів " роботодавці" навіть самі складають текст, а виконавцю потрібно тільки розміщати його. Ось тепер мені ще менше віриться відгукам і рекламі, а чи вірите ви в те що пишуть про інтернет магазини і як ви відрізняєте правду від оплачених відгуків?