emili
Пользователи
- Повідомлення
- 61
- Репутація
- 1
- Вік
- 35
Чи варто пробувати відкривати інтернет магазин чи краще продавати по сайтах наприклад на олх і.т.д?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Замітка: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Там просто доволі жорсткі обмеження на кількість товару. Наприклад, вам не вдастся безкоштовно розмістити більше 5 товарів в одній категорії. А, що робити, якщо у Вас в наявності 10 пральних машинок? Хіба тільки купляти платні пакети, які тільки дають можливість розміщувати більше 5-ти оголошень в категорії. Але, щоб був шанс швидше продати, треба ще купляти різного роду рекламу в них. Чи буде це вигідно? Не знаю! Треба все пробувати і тестувати. Думаю, якщо техніка нормальна і по адекватній ціні, то цілком можливо, що продажі будуть йти і без реклами.Дякую, якщо наприклад удаляти і обновляти оголошення.?
Так, у вас буде там якась кількість відвідувачів, але що це будуть за відвідувачі? Це можуть бути не цільові відвідувачі, користі з яких - "0".Я так зрозуміла вони самі розкручують магазин.Для цього мабуть повина бути достатна кількість товарів?
Не має за що!Дякую за цікаві пропозиції буду пробувати ваші варіанти.))))))))