E
Edi
Пользователи
- Повідомлення
- 28
- Репутація
- 5
- Вік
- 44
Здравствуйте форумчани!
Пропоную на огляд статистику свого торгового рахунку, а ти хто зацікавився надати можливість співпраці для успішного заробітку на ринку форекс. З питань співробітництва звертайтесь будь-ласка в лічку.
Є можливість копіювати угоди з мого рахунку. Для цього необхідно мати власний рахунок на InstaForex., і бути зареєстрованим у форекскопісистемі.
Опис проекту:
Проект зручний для передплатників до копіювання
- угоди 80% по тренду
- стоп-лосс з відкриттям угоди
- прогнозований прибуток від 15-70% в місяць
- мінімальний депозит для копіювання 100 $
- масштабованість копіювання угод розраховується за таким правилом:
сума на Вашому рахунку/суму на Моєму рахунку = лот передплатника при 1 лоті трейдера.
Приклад:
сума на Моєму рахунку = 1400 $
сума на Вашому рахунку = 100 $
Ділимо на МІЙ: 100 / 1400 = 0,07142...
округлюємо до сотих отримуємо 0.07, це число і буде лотом передплатника
Тобто при відкритті трейдером 1 лота буде скопійовано 0.07 лотів передплатника.
Для успішної торгівлі, а так само, щоб звести ризик до мінімуму, дотримуйтеся 2 простих правил:
1) Не торгуйте самі на рахунках, які підписуєте на копіювання.
2) Не підписуйтесь на копіювання угод РІЗНИХ трейдерів ОДНИМ рахунком
Цей спосіб торгівлі передбачає велику прибутковість, але в разі згасання сили тренда стоп лосс захищає 52% депозиту
Що це означає? А те, що у разі недотримання двох вищеописаних правил, ваш депозит може бути злитий і система копіювання автоматично відпише вас від моїх угод!
Пропоную на огляд статистику свого торгового рахунку, а ти хто зацікавився надати можливість співпраці для успішного заробітку на ринку форекс. З питань співробітництва звертайтесь будь-ласка в лічку.
Є можливість копіювати угоди з мого рахунку. Для цього необхідно мати власний рахунок на InstaForex., і бути зареєстрованим у форекскопісистемі.
Опис проекту:
Проект зручний для передплатників до копіювання
- угоди 80% по тренду
- стоп-лосс з відкриттям угоди
- прогнозований прибуток від 15-70% в місяць
- мінімальний депозит для копіювання 100 $
- масштабованість копіювання угод розраховується за таким правилом:
сума на Вашому рахунку/суму на Моєму рахунку = лот передплатника при 1 лоті трейдера.
Приклад:
сума на Моєму рахунку = 1400 $
сума на Вашому рахунку = 100 $
Ділимо на МІЙ: 100 / 1400 = 0,07142...
округлюємо до сотих отримуємо 0.07, це число і буде лотом передплатника
Тобто при відкритті трейдером 1 лота буде скопійовано 0.07 лотів передплатника.
Для успішної торгівлі, а так само, щоб звести ризик до мінімуму, дотримуйтеся 2 простих правил:
1) Не торгуйте самі на рахунках, які підписуєте на копіювання.
2) Не підписуйтесь на копіювання угод РІЗНИХ трейдерів ОДНИМ рахунком
Цей спосіб торгівлі передбачає велику прибутковість, але в разі згасання сили тренда стоп лосс захищає 52% депозиту
Що це означає? А те, що у разі недотримання двох вищеописаних правил, ваш депозит може бути злитий і система копіювання автоматично відпише вас від моїх угод!