Aukro.ua - вітчизняний інтернет-аукціон

• Автор теми kondor12
  • Дата створення
Статус
Закрита.
kondor12

kondor12

Пользователи
Повідомлення
43
Репутація
9
Вік
45
Напевно багатьом користувачам інтернету доводилося чути про вітчизняний інтернет-аукціон Aukro.ua, а комусь можливо і доводилося проводити покупки певних товарів. Сам процес функціонування є досить простим, проте нічим не поступається процесу купівлі в звичайних інтернет-магазинах, а в деяких випадках навіть перевершує їх (наприклад помірно нижчі ціни). Свого часу мені довелося придбати недорогу конфігурацію персонального комп"ютера (системний блок, причому новий і з гарантією від продавця) відсотків на 15-20 дешевше у порівнянні з популярною "розеткою". Причому доставка також не склала будь-яких незручностей (про все домовився з продацем телефоном). Вважаю, що подібні сервіси дозволяють купувати необхідні речі зі значною знижкою, а в деяких випадках ставлення продавців є на порядок вищим у порівнянні з класичними магазинами. Чи доводилося комусь із форумчан мати справи із купівлею товарів через аукро і які у вас враження? На мою думку торгівля майбутньго в основному буде здійснюватися через інтернет, а ви як гадаєте?

WebBiz

WebBiz

Вождь
Команда форуму
Администратор
Повідомлення
1,555
Репутація
212
Вік
33
Якщо я не купляю на Aliexpress, то я купляю на Aukro. Комп'ютер з якого я пишу це повідомлення, був куплений на Aukro.[DOUBLEPOST=1404580474][/DOUBLEPOST]Також майже все, що можна купити в Інтернеті, я купляю на Аукро, Але в тому випадку, якщо не має часу чекати доставки з Китаю.

kondor12

kondor12

Пользователи
Повідомлення
43
Репутація
9
Вік
45
WebBiz

WebBiz

Вождь
Команда форуму
Администратор
Повідомлення
1,555
Репутація
212
Вік
33
А скільки часу ви вже користуєтеся цим комп'ютером і чи є якісь недоліки?
Уже рік. Уже більше, як 1,5 року. Проблем ніяких не було. Купив відразу з установленою операційною системою, звісно замовив конфігурацію, яка мені підходила.

WebBiz

WebBiz

Вождь
Команда форуму
Администратор
Повідомлення
1,555
Репутація
212
Вік
33
Правда при покупці, мені трапився хитрий продавець. Історія така: Вибрав я собі конфігурацію комп'ютера (процесор, блок живлення, материнку, монітор, корпус) та інше. Яке було моє здивування, коли після оплати продавець заявив, що ті корпуси, що я замовив - уже закінчилися (хоча перед ставкою - все було). Говорю про інший, а він каже, що також того не має. Запитуюся: який є? Він мені кидає картинки 2 убогих корпусів. Погодився на 1 із них (усе вже оплачено, не охота дуріти). Чуть не забув: монітор замовив Acer.

Вислав він мені усю цю справу "Новою Поштою". Це був морозний грудень. Продавець мене попередив, що як я занесу це все в кімнату, то, щоб 5-6 годин не включав. Приношу додому, розпаковую то все, а там монітор ViewSonic (я замовляв Acer). Дзвоню, до нього і кажу: що за єрунда? А він мені: всі монітори подорожали, тільки цей виробник не підняв ціну (на лице порушення правил аукціону). Я міг би вимагати компенсацію, або, щоб він мені вислав той товар, що я замовив, але я цього не захотів робити.

Включаю блок безперебйного живлення, а він не працює. Понюхав його, а з нього смердить, як із згарища. Вислав я його йому назад, за його рахунок. Через тиждень отримав новий. Заніс його в кімнату. На дворі -20 у кімнаті, десь +20-25. Через хвилин 10 простою в кімнаті, як починає він траскотіни, з вогнем. При цьому він не був підключений до розетки. Розбираю я його, а плата мокра, від різниці температур (продавець міг попередити, щоб не заносити його відразу у таку гарячу кімнату, а я не додумався). Казав він, щоб я його знову відсилав, але якось уже було не зручно, (але варто було). До цього часу не маю ББЖ.

kondor12

kondor12

Пользователи
Повідомлення
43
Репутація
9
Вік
45
Ну в принципі ніхто не застрахований в подібних випадках, часами у звичайному магазині важко обміняти покупку, навіть якщо відійшов на декілька хвилин з магазину:(

WebBiz

WebBiz

Вождь
Команда форуму
Администратор
Повідомлення
1,555
Репутація
212
Вік
33
Ну в принципі ніхто не застрахований в подібних випадках, часами у звичайному магазині важко обміняти покупку, навіть якщо відійшов на декілька хвилин з магазину:(
Я не наполягав на обміні, але міг. У кінці кінців, ще й позитивний відгук поставив.

P

Petrusyk

Пользователи
Повідомлення
17
Репутація
4
Вік
37
з аукро вперше зустрівся тоді коли, у моєму принтері Кенон 510 згорів блок живлення. Після того як у майстерні, мені сказали що така модель уже не виробляється прийшлось мені звернутись тоді до інтернету))) Там і знайшов цей аукціон і що мене дуже потішило, знайшов потрібну мені деталь. яку з радістю викупив і уже через тиждень вона стояла на моєму принтері. Так що аукціон принципі досить хороший і популярний серед людей. Оформлення сайту, на мою думку, теж досить гарне. Також знайомий купив телефон з маленькою подряпиною на корпусі мобілньний телефон. який був у вжитку всього 2 тижні (майже новий) за 2200 гривень. при ціні нового у магазині 4000 - 4400 гривень

Алексей Мацак

Алексей Мацак

Пользователи
Повідомлення
22
Репутація
2
Вік
33
В основном там все дороже чем на том же яндекс маркете , а мошенники - настоящие виртуозы, особенно если продают аукционом, накручивают рейтинг и цены. Первая моя попытка покупки была именно у такого продавца но я все понял и не повелся, и после этого там ничего не покупаю тем более что есть где купить дешевле иногда даже намного абсолютно идентичный товар.[DOUBLEPOST=1416932582][/DOUBLEPOST]
Також знайомий купив телефон з маленькою подряпиною на корпусі мобілньний телефон. який був у вжитку всього 2 тижні (майже новий) за 2200 гривень. при ціні нового у магазині 4000 - 4400 гривень
Только вот гарантии у такого телефона уже нет так что цена вполне соответствующая

Останнє редагування:
Anna

Anna

Пользователи
Повідомлення
39
Репутація
3
Вік
31
Алексей Мацак, Все время покупаю на Аукро - никогда проблем не было. Да и цены бывают значительно ниже, чем в тех же магазинах (думаю это потому, что много продавцов не платят налоги со своих продаж). Да и продавцы с высокими рейтингами, очень дорожат своей репутацией.
Что касается документальных гарантий, то большинство пользователей - не предоставляют.
А вот продавать на этом аукционе - мне совсем не понравилось. Мало того, что там огромное количество продавцов, так еще Аукро с каждой продажи не хилый % снимает.

Алексей Мацак

Алексей Мацак

Пользователи
Повідомлення
22
Репутація
2
Вік
33
Алексей Мацак, Все время покупаю на Аукро - никогда проблем не было. Да и цены бывают значительно ниже, чем в тех же магазинах (думаю это потому, что много продавцов не платят налоги со своих продаж). Да и продавцы с высокими рейтингами, очень дорожат своей репутацией.
Что касается документальных гарантий, то большинство пользователей - не предоставляют.
А вот продавать на этом аукционе - мне совсем не понравилось. Мало того, что там огромное количество продавцов, так еще Аукро с каждой продажи не хилый % снимает.
Цены ниже чем в магазинах но зачастую не ниже чем в интернете. Часто тот товар что приглянулся - в среднего продавца чем в того с высоким рейтингом. Нехилый процент это сколько - 30%? 50%? По моему там не больше 7%

Anna

Anna

Пользователи
Повідомлення
39
Репутація
3
Вік
31
Алексей Мацак

Алексей Мацак

Пользователи
Повідомлення
22
Репутація
2
Вік
33
Вы занимаетесь продажей телефонов?

Anna

Anna

Пользователи
Повідомлення
39
Репутація
3
Вік
31
Алексей Мацак, Раньше продавала, но теперь - уже нет.

Алексей Мацак

Алексей Мацак

Пользователи
Повідомлення
22
Репутація
2
Вік
33
Алексей Мацак, Раньше продавала, но теперь - уже нет.
Я бы хотел пообщаться с вами на тему продажи телефонов и их продажи через аукро(есть кое какие идеи) давайте в пп

Anna

Anna

Пользователи
Повідомлення
39
Репутація
3
Вік
31
Алексей Мацак, Недавно устроилась на работу. Сейчас кризис - очень плохо идут дела с продажами на Аукро. Да и бешенная конкуренция там, а заработок по 50-100 грн. с телефона - никак не устраивает.

kvovtsik

kvovtsik

Пользователи
Повідомлення
115
Репутація
17
Вік
43
А какая схема продаж на Аукро ? если можно обьясните в двух словах, а то я пробовал зарегистрироваться и что то не получилось Так и бросил эту затею . Честно говоря пользуюсь OLX/

WebBiz

WebBiz

Вождь
Команда форуму
Администратор
Повідомлення
1,555
Репутація
212
Вік
33
Честно говоря пользуюсь OLX
OLX и Аукро две совсем разные площадки.
OLX - это доска объявлений, на которой хорошо покупать/продавать у рамках одного города. Если вас здесь кто-то кинет, то площадка за это не отвечает.
Aukro - это Интернет Аукцион, который защищает покупателей, от мошенников.
Чтобы покупать на Аукро, достаточно зарегистрироваться. Но если вы хотите продавать здесь, то придется пройти проверку. Они отсылают по "Укрпочте" вам письмо, в котором есть уникальный код, который нужно ввести в специальной форме на сайте. Или же можно пройти быструю проверку с помощью идентификационного кода. Это все делается для того, чтобы продавцы подтвердили свою личность.[DOUBLEPOST=1417111173][/DOUBLEPOST]Я всегда покупаю на Аукро. На другие площадки иду только в том случае, если не могу найти необходимый мне товар на аукционе. На Аукро - оплатил и не переживаешь, что кто-то обдурит тебя, так как все продавцы проверены, да и отзыв можно оставить.

Останнє редагування:
L

LediM28

Новичок
Повідомлення
3
Репутація
0
Вік
36
Напевно багатьом користувачам інтернету доводилося чути про вітчизняний інтернет-аукціон Aukro.ua, а комусь можливо і доводилося проводити покупки певних товарів. Сам процес функціонування є досить простим, проте нічим не поступається процесу купівлі в звичайних інтернет-магазинах, а в деяких випадках навіть перевершує їх (наприклад помірно нижчі ціни). Свого часу мені довелося придбати недорогу конфігурацію персонального комп"ютера (системний блок, причому новий і з гарантією від продавця) відсотків на 15-20 дешевше у порівнянні з популярною "розеткою". Причому доставка також не склала будь-яких незручностей (про все домовився з продацем телефоном). Вважаю, що подібні сервіси дозволяють купувати необхідні речі зі значною знижкою, а в деяких випадках ставлення продавців є на порядок вищим у порівнянні з класичними магазинами. Чи доводилося комусь із форумчан мати справи із купівлею товарів через аукро і які у вас враження? На мою думку торгівля майбутньго в основному буде здійснюватися через інтернет, а ви як гадаєте?
Мені дуже подобається Aukro за його доступність, порядність продавців, помірні ціні порявняно з іншими інтернет магазинами, за те що можно знайти дуже багато цікавих і потрібних речей. Я порадила користуватися цим інтернет магазином моїм знайомим які за це тепер дуже дякують мені.:):):)

Saxno

Saxno

Пользователи
Повідомлення
141
Репутація
14
Вік
39
Правда при покупці, мені трапився хитрий продавець.
Такие "продавцы" никогда не смогут добиться серьезных результатов у продажах. Если и случился какой-то форс мажор, то нужно было позвонить покупателю и все честно сказать, а не высылать, что попало. Вы могли запросто отказаться от покупки и были бы правы.

Статус
Закрита.
Зверху