Фріланс допомагає скоротити витрати і розвивати бізнес

• Автор теми Фріланс
  • Дата створення
Ф

Фріланс

Новичок
Повідомлення
1
Репутація
0
Вік
38
Криза серйозно вдарила по економіці, але очевидно, що зупиняти розвиток бізнесу не можна - той, хто зараз продовжить розвиватися, вийде з кризи сильним і успішним.
Яскравий приклад - ривок Нової Пошти саме в кризу 2008 року.

Відмінна можливість розвивати свій бізнес в інтернеті та суттєво економити кошти - використовувати працю фрілансерів. Вона дешевша ніж вартість тих же послуг в IT-компаніях, але поступається за якістю. Для того, щоб працювати з ними, можна використовувати фріланс-біржу. Вона дозволяє знайти необхідного виконавця і безпечно з ним співпрацювати (з резервуванням коштів - через Сейф).

В останні півроку видно явне зростання числа замовлень саме на фрілансі. Поділіться своїм досвідом - доводилося працювати з фрілансерами і чи плануєте використовувати їх послуги в майбутньому?

Никита

Никита

Профессор
Пользователи
Повідомлення
596
Репутація
63
Вік
41
Та знаю я про цю "дешеву" робочу силу. Якось раз мені знадобився продающий текст на 3000 символів, ну і я пішов на одну із самих відомих фріланс бірж у СНД. Опублікував своє завдання і тут почалися сипатися пропозиції по: $3, 4, 5 за тисячу знаків - я просто був у шоці. В кінці-кінців вибрав дівчину з хорошими відгуками, яка пропонувала написати текст саме дешевше ($3). На виході отримав не моганий текст, аж за 9$.
Наступного разу знайшов виконавця на формі (уже і не пам'ятаю на якому), так він мені написав текст такої самої якості за 1$/1000 символів.

WebBiz

WebBiz

Вождь
Команда форуму
Администратор
Повідомлення
1,539
Репутація
212
Вік
33
Треба вміти шукати виконавців. Як сказав Никита, можна за зовсім різні суми коштів, отримати один і той же результат.

Зверху