Методика заробітку в інтернеті на продажі китайських товарів

• Автор теми Patriot
  • Дата створення
Patriot

Patriot

Пользователи
Повідомлення
25
Репутація
0
Вік
35
Кожен з нас хоче бути матеріально незалежним але, на жаль грошей, не завжди вистачає, але ось можливості їх заробити присутні завжди. Йтиметься про методику заробітку в Інтернеті на китайському товарі. Вже давно всім відомо, що китайські товари дуже дешеві і їх у нас дуже багато особливо в Інтернеті. Давайте ж спробуємо зробити з них вигоду. Сама методика досить проста, ось що для цього потрібно.

Знаходимо в мережі китайський Інтернет магазин з безкоштовною доставкою. Це не складе особливих труднощів, оскільки їх дуже багато. Єдине що потрібно це знайти магазин російською мовою або мовою, яка вам зручна. Найголовніше вибрати більш дешевий магазин, що б ваш прибуток був якомога більшим. Реєструємося і прикріплюємо свою банківську карту до платіжної системи, з якою працює цей магазин. Інформацію по закріплення можна знайти в мережі.

Що ж потрібно робити далі. Далі знаходимо в Інтернеті аукціони з продажу товарів і додаємо на аукціони товари з китайського Інтернет магазину зі своєю націнкою. В описі обов'язково додаємо, що товар на замовлення і термін доставки приблизно від трьох до чотирьох тижнів. Це термін доставки товару з Китаю. Потрібно працювати з такими аукціонами, які працюють за передоплатою. Ось і все схема проста, вам платять передоплату з націнкою, ви купуєте товар, в адресі вказуєте адресу вашого покупця, а націнку за товар забираєте собі. Можна пофантазувати і створити свій Інтернет магазин, це я так для роздумів. У висновку хочу сказати, що ця схема дійсно діє. Величезне число користувачів мережі купують таким способом китайський товар. Не лінуйтеся, заробляйте і ви.

Lola

Lola

Пользователи
Повідомлення
41
Репутація
0
Вік
33
Очень хороший вариант. Так же делают и с продажей товаров украинского производства и при этом прилично зарабатывают. Так что такая схема работает просто на ура.

WebBiz

WebBiz

Вождь
Команда форуму
Администратор
Повідомлення
1,555
Репутація
212
Вік
33
  1. Мало хто готовий давати гроші наперед.
  2. Якщо людина знайшла вас на якомусь аукціоні в Україні, то думаю, що їй вистачить розуму, щоб почитати інформацію про замовлення в Китаї.
  3. Як ви будете знати, що товар доїхав до покупця цілим і неушкодженим?
  4. Що робити, якщо покупцю прийшов не той товар, або зовсім не робочий?
  5. Що робити, якщо товар подорожав, а покупець проплатив по "старій ціні"?
  6. Що робити, якщо наприклад смартфон за кілька днів перестав працювати?
Мені здається, що з такою системою дуже багато "геморою". Ні, заробити можна, але і ворогів дуже швидко наберете. Краще замовляти за свої гроші на свою адресу, а вже в Україні все перепродавати.

Андрюхович

Андрюхович

Новичок
Повідомлення
7
Репутація
0
Вік
46
Интересная тема, я как раз таким делом занят - хочу создать интернет-магазин по продаже таких товаров.

Останнє редагування модератором:
rusta

rusta

Новичок
Повідомлення
5
Репутація
1
Вік
35
Я новичок в этом деле и сейчас занимаюсь раскруткой своего магазина в Сети. Я нашла хорошую торговую площадку, где зарегистрировала свой магазин пока бесплатно.

Останнє редагування модератором:
emili

emili

Пользователи
Повідомлення
61
Репутація
1
Вік
34
Классс дуже цікаво досить е поганий варіант.

rsem

rsem

Пользователи
Повідомлення
25
Репутація
1
Тема скопирована с других сайтов. В нете полно такой информации.
Автор не предоставил никакой конкретики и не привел примеры.

Зверху