Не приходит смс о зачислении денег ПриватБанк

• Автор теми Saxno
  • Дата створення
Saxno

Saxno

Пользователи
Повідомлення
141
Репутація
14
Вік
39
Где-то 1-2 месяца назад, мне пришло сообщение, что с того момента, уведомления о зачислении денег на карту, будут приходить только в приложении приват24 для смартфона у виде push-сообщений. Но это хорошо, когда смартфон подключен к Интернету, а что делать, когда я "в не сети". Также заметил, что даже когда подключаюсь к Интернету, то не всегда приходят эти уведомления. В сообщении банка говорилось, что можно все вернуть как раньше (сообщения с помощью смс-сообщений), в приложении, но вот как это сделать я не знаю. Может кто-то подскажет?

• Like
Реакції: Ipa
WebBiz

WebBiz

Вождь
Команда форуму
Администратор
Повідомлення
1,555
Репутація
212
Вік
33
Тепер приходять смс тільки при зарахуванні суми від 100 грн. Якщо сума менша, то смс не прийде. Також можна налаштувати інформування в розділі: всі послуги-налаштування-управління комунікаціями.

• Like
Реакції: Ipa
Ipa

Ipa

Пользователи
Повідомлення
46
Репутація
3
Вік
30
якщо у вас на телефоні є приват 24 то всі зарахування приходять в смс....

emili

emili

Пользователи
Повідомлення
61
Репутація
1
Вік
34
А в мене смс про нарахування коштів раніше приходила кожен місяць, а тепер не завжди приходить, хоча сумма більше 100грн.Одного місяця може прийти, а іншого ні в чому справа?

WebBiz

WebBiz

Вождь
Команда форуму
Администратор
Повідомлення
1,555
Репутація
212
Вік
33
emili, Цілком можливо, що банк автоматично відключив цю можливість, для економії коштів. Або, якщо у Вас встановлено додаток Приват24, то такі сповіщення приходять прямо в нього.

emili

emili

Пользователи
Повідомлення
61
Репутація
1
Вік
34
На телефоні не маю додатку заходжу через комп. це також може впливати?

WebBiz

WebBiz

Вождь
Команда форуму
Администратор
Повідомлення
1,555
Репутація
212
Вік
33
emili, Ні! Думаю, що Вам треба зайти в Інтернет банк і включити сповіщення по смс для конкретної карти.

emili

emili

Пользователи
Повідомлення
61
Репутація
1
Вік
34
Дякую!!!!! Спробую зробити так як ви кажете на наступний місяць побачу чи прийде смс.

nikone

nikone

Команда форуму
Модератор
Повідомлення
222
Репутація
24
Вік
37
Тепер смс приходить тільки по транзакціях від 1000 грн. Якщо хочете отримувати смс по будь-яких витратах/прибутках, то прийдеться платити здаєтсья 5 грн./місяць. Якщо користуєтеся Privat24 для мобільних, то можна налаштувати, щоб сповіщення приходили туди (безкоштовно). Але мені найбільше сподобалося, отримувати сповіщення безкоштовно про всі транзакціх у Viber (але для цього потрібно підписатися на їх паблік акаунт).

Зверху