Це справді один з найкращих способів переслати польські злоті в Україну, але мені здається, що курс обміну в Кредо банку, не такий вже й чудовий. Здається, що вийде на одне й те саме ,що пересилати долари через Вестер Юніон, і міняти їх в Україні через обмінники на гривню, і платити за пересилку велику комісію, і пересилати злоті на картку Кредо банку, і знімати їх чи розраховуватись ними , по банківському курсу.ю.Пусть кто-то из родных, возьмет карту в кредобанке в польских злотых. А вы в Польше, через отделения банка PKO BP SA, сможете пополнять эту карту, через SWIFT, без открытия текущего счета. А комиссия будет составлять только 10 злотых, если сумма перевода до 5000 злотых/1200 евро. А этими деньгами в Украине смогут, как расплатится в магазинах так и обменять на гривны.
Как на меня, то это отличное предложение и что-то более выгоднее, не думаю, что можно найти.
Реквизиты для пополнения карты:
Курс в "Кредобанку" не просто не дуже вигідний, а відверто грабіжницький. Якщо вірити тому, що видає система transferwise, то там курс взагалі чудовий + комісія 2% я рахую, що не велика.[DOUBLEPOST=1467363993][/DOUBLEPOST]ol6ko28, Ви пробували цей сервіс? Чи може користувалися картою "злотовка"? Говорять, що в "Кредобанку" можна зняти злоті з їх карти, але насправді я не знаю, наскільки це відповідає дійсності.[DOUBLEPOST=1467364360][/DOUBLEPOST]Це справді один з найкращих способів переслати польські злоті в Україну, але мені здається, що курс обміну в Кредо банку, не такий вже й чудовий. Здається, що вийде на одне й те саме ,що пересилати долари через Вестер Юніон, і міняти їх в Україні через обмінники на гривню, і платити за пересилку велику комісію, і пересилати злоті на картку Кредо банку, і знімати їх чи розраховуватись ними , по банківському курсу.
Сам цією карткою не користувався. Один знайомий розраховувався нею в Польщі, за відносно пристойним курсом, попередньо заливши на неї кошти в Україні, . А інший знайомий мав дану картку і знімав уже переслані з Польщі кошти, але на жаль не пригадаю чи можна було зняти злоті з неї. Але саме цей другий знайомий мені і розказував про нібито, малу комісію за пересилку і "цікавий" курс відносно гривні при знятті.Курс в "Кредобанку" не просто не дуже вигідний, а відверто грабіжницький. Якщо вірити тому, що видає система transferwise, то там курс взагалі чудовий + комісія 2% я рахую, що не велика.[DOUBLEPOST=1467363993][/DOUBLEPOST]ol6ko28, Ви пробували цей сервіс? Чи може користувалися картою "злотовка"? Говорять, що в "Кредобанку" можна зняти злоті з їх карти, але насправді я не знаю, наскільки це відповідає дійсності.
Так, це дуже цікавий варіант пересилання грошей. Ще він добрий тим, що не потрібно іноді тупим польським банківським працівникам пояснювати, що ви з них хочете. Тому, вам потрібно тільки 1 раз відкрити відкрити рахунок і вже за допомогою нього, або дебетової карти переводити кошти.А на рахунок системи transfergo чую вперше. Треба буде мабуть загуглити і вивчити це питання. Тому що згідно того, що Ви пишете, це самий актуальний спосіб переказу злотих на Україну.
Забудьте вы о "злотовке". Уже неоднократно доказано в том числе и на этом форуме, что это не чуть не выгодные, чем просто перевести, через Western Union.Щось я вже не можу знайти цієї карти на їх сайті. Таким способом уже не можна переводити гроші?
С какого банка в Польше, хорошо делать перевод (чтобы банк взял поменьше комиссии)?Transferwise - британский сервис денежных переводов, с которым с недавних пор, сотрудничает ПриватБанк. Если сомневаетесь в надёжности данной системы, то можете спросить в службы поддержки банка.
Тогда какой вообще толк с этой системы, если:Оказывается, что деньги нужно переводить только з собственной кредитной/дебетовой карты, или же с собственного счёта.
Вроде не обязательно должна быть собственная кредитная/дебетовая карточка, но если переводите со счёта, то он должен принадлежать вам.з собственной кредитной/дебетовой карты, или же с собственного счёта
Вот было бы очень интересно ознакомиться с тарифами на открытие, обслуживание, входящие/исходящие операции по карточному счету. Много где о нем читал в Интернете и знаю, что без проблем выдают карты не резидентам, но вот с тарифами на разобрался. Если например, за перевод с банковской карты на счёт transferwise, банк берет 1-1.5% то этот банк вполне может подойти для переводов в Украину.Здесь я вижу один выход: заводить счёт в банке, например "Миленниум", на него ставить деньги и уже, через Интернет-банк переводить на свой счёт в любом украинском банке, через систему Swift. Только нужно ознакомиться с тарифами на подобные платежи. Но я не думаю, что будет дороже 2-3%.
В банке "Миллениум" следующие тарифы:Вот было бы очень интересно ознакомиться с тарифами на открытие, обслуживание, входящие/исходящие операции по карточному счету. Много где о нем читал в Интернете и знаю, что без проблем выдают карты не резидентам, но вот с тарифами на разобрался.