Платні опитування в інтернеті

• Автор теми Messi779
  • Дата створення
M

Messi779

Академик
Пользователи
Повідомлення
237
Репутація
45
Я вже деякий час зареєстрована на кількох сайтах з платними опитуваннями. Як такого доходу від них немає, хіба що мобільний поповнити вистачає. При реєстрації місце проживання вказувала чесно, але зараз хочу вказати обласний центр(думаю опитувань стане більше) і стосовно цього маю 2 питання. Чи перевіряють вони дійсне місце перебування і як впливає зміна даних в анкеті на кількість опитувань?

WebBiz

WebBiz

Вождь
Команда форуму
Администратор
Повідомлення
1,539
Репутація
212
Вік
33
Не думаю, що ви зможете серйозно заробити на платних опитуваннях. Оскільки не кожен день компанія проводить опитування і також ви можете не кожен раз підходити по: соціальному статусу, віку і т. д. Відповідно опитувань не буде багато, навіть при тому, що ви вказали обласний центр.

M

Messi779

Академик
Пользователи
Повідомлення
237
Репутація
45
Те що опитувань не багато я знаю, мінімальна сума для виводу(це коли я ще не вказувала Львів) назбиралась десь за пів року, але тепер жаль лишати.

drakon

drakon

Академик
Пользователи
Повідомлення
88
Репутація
6
Вік
27
Смена города, вряд ли увеличит количество опросов. Вы можете не подходить для тех или иных опросов по: полу, социальному статусу и т. д. Я бы не рассчитывал на заработок из опросов.

M

Messi779

Академик
Пользователи
Повідомлення
237
Репутація
45
Ну це швидше не заробіток, а підробіток для людей, яким подобається проходити різні опитування чи тести. Та й реєструватись потрібно не на одному опитуванні, в мене реєстраціі більше ніж на двадцяти платних опитуваннях.

U

Utopia17

Академик
Пользователи
Повідомлення
44
Репутація
12
Вік
25
Я пыталась подзаработать на разных сайтах платный опросов, но у меня ничего вообще не вышло. А ведь обещали "золотые горы".. Суть в том, что да, они платят, но не большую сумму. Плюс сначала они присылают пару опросов, либо же дают их на сайте, а потом — фиг.

Бариста

Бариста

Любопытный
Новичок
Повідомлення
6
Репутація
0
Вік
43
там копейки платят

Игнат

Игнат

Новичок
Повідомлення
3
Репутація
0
Вік
44
Да, на этом не заработаешь. разве что телефон пополнить раз в пару месяцев

T

Taras2288

Новичок
Повідомлення
0
Репутація
0
Вік
32
Я думаю що коли зареєструватись на багатьох сайтах, тоді можна отримувати нормальні гроші.

Останнє редагування модератором:
Vanik173

Vanik173

Прописан на форуме
Пользователи
Повідомлення
18
Репутація
2
Вік
29
Я вже деякий час зареєстрована на кількох сайтах з платними опитуваннями. Як такого доходу від них немає, хіба що мобільний поповнити вистачає. При реєстрації місце проживання вказувала чесно, але зараз хочу вказати обласний центр(думаю опитувань стане більше) і стосовно цього маю 2 питання. Чи перевіряють вони дійсне місце перебування і як впливає зміна даних в анкеті на кількість опитувань?
Там в зависимости от заказов компаний в каких городах опрос будет проводить. На Киев если брать то 3-5 на месяц мне приходит воросов. Также если долго принимаешь участие то и чаще будут задания приходить. Первый месяц -два не густо будет.

Фантом

Фантом

Постоялец
Пользователи
Повідомлення
14
Репутація
0
Вік
44
Аудиторию подбирают по гео и возрасту также часто идет о платежеспособности. Это важно. Чем выше постаишь планку тем больше вероятность, что будут к тебе приходить приглашения.

selovak77

selovak77

Новичок
Повідомлення
2
Репутація
0
Вік
29
Если использовать экспертное мнение то там больше рассчитано на аудиторию с больших городов. Присылают сначала анткеты с отбором аудитории и если вы подходите то далее проходите опрос за который начислят баллы.

Зверху