M
maximumra
Новичок
- Повідомлення
- 3
- Репутація
- 0
- Вік
- 24
Я з вами поділюся крутою темою, якої ще ніде немає в інтернеті (крім одного відео де я це побачила)
Суть у тому, що ви створюєте чат (приватний) якоїсь тематики – наприклад бізнес знайомства в якомусь місті чи країні
І активно туди додаєте людей та пишіть туди цікаві пости, щоб люди починали там спілкуватися.
Поки що нічого нового))!
А ось тепер нове!
До вашого подружжя додаєте бот @ITMbot_bot який і буде вам приносити гроші.
Як він працює: Люди коли хочуть написати повідомлення у ваш чат їм видається повідомлення, що цю функцію потрібно активувати. І активацією є такі дії:
1) зареєструватися в агрегаторі партнерських програм
2) зареєструватися на фріланс біржі
3) запросити 2 друзів
У перших 2 випадках реєстрація буде за вашим реф посиланням і ось тут і починається ваш дохід.
Люди реєструються, починають працювати на сервісах, а вам капають гроші)))
До речі, бот абсолютно безкоштовний
Якщо зайшла моя ідея напишіть у цій гілці, буду рада почитати ваші коментарі та поспілкуватися з вами
Суть у тому, що ви створюєте чат (приватний) якоїсь тематики – наприклад бізнес знайомства в якомусь місті чи країні
І активно туди додаєте людей та пишіть туди цікаві пости, щоб люди починали там спілкуватися.
Поки що нічого нового))!
А ось тепер нове!
До вашого подружжя додаєте бот @ITMbot_bot який і буде вам приносити гроші.
Як він працює: Люди коли хочуть написати повідомлення у ваш чат їм видається повідомлення, що цю функцію потрібно активувати. І активацією є такі дії:
1) зареєструватися в агрегаторі партнерських програм
2) зареєструватися на фріланс біржі
3) запросити 2 друзів
У перших 2 випадках реєстрація буде за вашим реф посиланням і ось тут і починається ваш дохід.
Люди реєструються, починають працювати на сервісах, а вам капають гроші)))
До речі, бот абсолютно безкоштовний
Якщо зайшла моя ідея напишіть у цій гілці, буду рада почитати ваші коментарі та поспілкуватися з вами