Відгук про izibank: як отримати карту, додаток, обслуговування

WebBiz

WebBiz

Вождь
Команда форуму
Администратор
Повідомлення
1,539
Репутація
212
Вік
33
Всім привіт! Пропоную в даній темі писати свої відгуки про банк без відділень izibank, який працює який як і monobank працює по ліцензії ТАСКОМБАНКУ.
Загалом історія така - я є клієнтом уже кількох українських банків, кожен з яких має свої плюси і мінуси (більше звісно плюсів), але тут мені знадобилася карту саме izibank. Щоб стати клієнтом цього банку потрібно здійснити кілька кроків:
  1. Завантажити з магазину додатків сам додаток izibank
  2. Поділитися цифровою копією паспорта + ідентифікаційного коду через Дію.
  3. Підписати договір
  4. Зробити селфі.
Якщо все зроблено правильно і зробили якісне селфі, то через 5-10 хв. ваш рахунок уже буде активним і ви зможете користуватися віртуальною картою (для розрахунків в інтернеті, чи додавши в Google Pay, чи Apple Pay розраховуватися де завгодно). В залежності від вашої кредитної історії, вам може бути встановлено кредитний ліміт - в моєму випадку кредитний ліміт встановили 0 грн., чи то через погану кредитну історію, чи то через війну.

Зайшовши у банк, ми бачимо просто мінімальний функціонал додатку ізібанку:
izibank відгукиВідгуки про izibankizibank отзывыizibankizibank кредитний ліміт

За допомогою додатку ви можете:

1. Переказати кошти на карту українського банку.
  2. Поповнити телефон
  3. Подати заявку на збільшення кредитного ліміту
  4. Подивится виписку по витратах
  5. Змінити ліміти: на оплату в інтернеті, терміналах, зняти готівки і т.д.
  6. Відкрити валютну карту
  7. Замовити і активувати пластикову карту
  8. Заблокувати, заморозити і перевипустити карту
  9. Подивитися якусь непотрібну аналітику
  10. Запросити друга (це навряд буду робити)
  11. Узнати курс валют банку
  12. Зберегти дисконтну карту (навіщо, якщо є Google Wallet)?
  13. Відкрити якийсь там депозит.
І на цьому все!!! Ні тобі:
  • Оплати по IBAN
  • Оплати комуналки
  • Тарифів по карту (іх можна подивится тільки на сайті: izibank.com.ua/tariffs)
  • інших послуг
Я вже мовчу, про тарифи на переказ коштів на картки інших банків, який складає 1.5% на власні кошти, а % ставка по кредитному ліміту взагалі сягає 60% річних!!

Загалом, якщо б мені не був потрібний рахунок в izibank для специфічних задач, то я б ніколи цю карту не взяв, так як: функціонал і тарифи мені найменш подобаються зі всіх 4-х банків, послугами яких я користуюся.

А що ви можете сказати про цей "чудо банк"?

Г

Григорій

Гість
Я такого дна як цей izi банк ще не бачив: 4 дні, додаток на Android не працює. Я б помер, якби скільки часу не працював додаток мого основного банку скільки часу. Це відмінно демонструє "надійність" цього недобанку необанку.

WebBiz

WebBiz

Вождь
Команда форуму
Администратор
Повідомлення
1,539
Репутація
212
Вік
33
Я такого дна як цей izi банк ще не бачив: 4 дні, додаток на Android не працює. Я б помер, якби скільки часу не працював додаток мого основного банку скільки часу. Це відмінно демонструє "надійність" цього недобанку необанку.
Вчора завантажив з їх сайту apk файл - все працює. Думаю ситуація склалася така: допустили якийсь баг в оновленні програмного забезпечення для Android і з цим багом воно нормально пройшло модерацію у playmarket. Незабаром зрозуміли, що лоханулись тому "пофіксили" баг, але так як модерація в магазині додатків може тривати тиждень і більше - маємо те, що маємо.

Зверху