М
Марiя
Новичок
- Повідомлення
- 2
- Репутація
- 1
- Вік
- 41
Як для мене вiн вигiдний тим, що при покупцi в нтернет магазинi менi не потрiбно бiгти до найближчого вiддiлення щоб оплатити, бо я це ролю просто не виходячи з дому.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Замітка: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Пополнять мобильный счёт, вообще лучше, через сайты операторов, так как там вообще комиссия вообще отсутствует.пополнять мобильный счет
Я за електроенергію сплачую на сайті "Обленерго", кожного 10-го числа (в цей час Приват, ще не бачить рахунку).світло/газ в Приват24 раніше...
Ага! То ще й так можна?Я за електроенергію сплачую на сайті "Обленерго", кожного 10-го числа (в цей час Приват, ще не бачить рахунку).
Звісно! Тільки я не знаю, чи ваш "Обленерго", має свій сайт, де можно зареєструватися. В особистому кабінеті можна побачити всі рахунки, коли знімали показники, а також самому внести показники лічильника.Ага! То ще й так можна?
Вообще-то здесь вопрос немного о другом. Понятное дело, что Приват24 очень удобный сервис, но вопрос стоит так: чем именно он так удобен.Я думаю, что если выбирать среди всех существующих в Украине банков на данный момент, самый удобный в пользовании приват банк, отчасти из-за существования приват-24.
Вот именно в этом и есть самый больший плюс данного сервиса. А еще в приват 24 очень удобно оплачивать различные счета. Так что мне кажется, что в этом плане приват банк является самым лучшим.Як для мене вiн вигiдний тим, що при покупцi в нтернет магазинi менi не потрiбно бiгти до найближчого вiддiлення щоб оплатити, бо я це ролю просто не виходячи з дому.