Прострочення єдиного податку

• Автор теми misterial
  • Дата створення
M

misterial

Новичок
Повідомлення
4
Репутація
0
Вік
35
Добрий день
хотів би дізнатися, може хто в курсі
ситуація в наступному, оплачував єдиний податок, 2 рази, обидва рази банк бракував платежі
не можу зрозуміти в чому справа, вирішив "пошукати" рахунки, авось чого помінялося. Рахунки дійсно змінилися, знайшов насилу можна сказати

Раніше раптом хоча б 1 день затримка (банк так перераховує, до3х робочих днів) відразу інспектор дзвонила і дізнавалася. Ну і якщо рахунки мінялися відразу по всіх міських ЗМІ анонси проходили. На сайті міністерства теж особливо ніяких новин, рахунки зариті в хлібних крихтах, з першого разу не так легко знайти.

Загалом заплатив за новими рахунками (22 або 23) приїжджаю в податкову, виявляється мій інспектор звільнився, зараз вже інший. Запитав у "лівого" інспектора, вона мені сказала так, штраф 50%, але Ви краще поки не платіть, зараз бардак і беззаконня, раптом зійде з рук

Так от питання, а які там штрафи і яка пеня? Як краще вчинити в даному випадку, чи зобов'язана податкова служба оповіщати про нові рахунки якось?

svetlik

svetlik

Академик
Пользователи
Повідомлення
71
Репутація
13
Вік
22
То, что бардак это точно. Сейчас информацию тяжело найти. Наверное, единственный совет, который будет уместен - это обратиться к опытному аудиту. Обычно они все вхожи в круги налоговиков. И у них есть прямой доступ к информации через "могорычи".;)

Зверху