Как выгодно перевести деньги с карты на карту?

• Автор теми Nadezhda
  • Дата створення
Статус
Закрита.
N

Nadezhda

Новичок
Повідомлення
2
Репутація
0
Вік
30
Как перевести деньги с гривневой карты на карту с другой валютой?
Где самая низкая комиссия на такие операции?
Можно ли это сделать, через Интернет-банкинг какого-либо из украинских банков, или нужно иди в отделение?

M

Messi779

Пользователи
Повідомлення
237
Репутація
45
У Приватбанку можна можна переказувати гроші з гривневоі карти на інтернет-карту в доларах, але тільки в еквіеквіваленті 100 доларів в день[DOUBLEPOST=1422575222][/DOUBLEPOST]Таку операцію можна зробити через інтернет-банкінг Приват-24.

N

Nadezhda

Новичок
Повідомлення
2
Репутація
0
Вік
30
Забыла сказать, что перевод нужно сделать на карту заграничного банка.

WebBiz

WebBiz

Вождь
Команда форуму
Администратор
Повідомлення
1,555
Репутація
212
Вік
33
Забыла сказать, что перевод нужно сделать на карту заграничного банка.
Мне кажется, что это можно осуществить с помощью SWIFT-перевода. Такую операцию можно произвести в Приват24 но тарифы не очень низкие: 0,5% от суммы + 12 USD по курсу Национального банка. Я думаю, что в других банках, комиссия должна быть на этом же уровне, но это нужно спрашивать.

Никита

Никита

Профессор
Пользователи
Повідомлення
611
Репутація
63
Вік
41
Мне кажется, что это можно осуществить с помощью SWIFT-перевода
Это достаточно дорого. В Приват24 присутствует функция перевода денег, на любую карту мира систем VISA и MasterCard. Правда, не знаю какая там комиссия за эту услугу, но в любом случае должно быть дешевле, чем через SWIFT, хотя я могу ошибаться.

M

Messi779

Пользователи
Повідомлення
237
Репутація
45
У ПриватБанку є 7систем щоб перевести гроші. Privat Money дозволяє перевести гроші в Великобританію, Грузію, Кіпр, Киргизтан, Латвію, Молдову, Португалію, Чехію, Таджикистан, Узбекистан, В'єтнам, Монголію. Переказувати можна тільки долари, євро і рублі. Комісія від 1 % і платежі можна робити через інтернет.Western Union можна робити перекази майже в 200 краін, комісія залежить від краіни, де перейдуть гроші. Здійснити переказ можна як в банку так і через інтернет. MoneyGram можна використовувати майже для всіх краін,але обслуговування можливе тільки через банк або термінал. У ПриватБанку можна зробити переказ "золотая корона''. Гроші можна надсилати до Росіі, Азербайджану, Грузіі, Казахстану, Киргизстану, Молдови, Таджикистану, Узбекистану. Такий переказ можна зробити тільки в банку, комісія залежить від краіни та суми переказу, також є сплата за терміновий переказ. Система переказів Contact обслуговує більше 100 краін. Переказ можна робити в доларах, євро та рублях. Правда при переказі за допомогою Contact є певний ліміт для доларів і євро це 10000 тисяч, а для рублів 350000 тисяч. Переказ робиться в банку, тарифи дізнаєтесь тамже. Юнистрим охоплює більше 90 краін валюта переказу та оплата аналогічна з попередніми. Перекази можна здійснити в банку, терміналі та за допомогою Приват24. Система Coinstar використовує тільки долар та євро, але максимальна сума не більше 5000. Переказ проводиться в банку тарифи дізнаєтесь також в банку.

drakon

drakon

Пользователи
Повідомлення
88
Репутація
6
Вік
27
Messi779, Я думаю, что человек знает об системах денежных переводов, но те в которых низкая комиссия не работают в многих странах, а те кто работает то в них комиссия просто зашкаливает, что дешевле будет, через SWIFT перевести. Я раньше с Польши в Украину переводил деньги, через Western Union, так там комиссию 7% загнули. А если речь идет, хотя бы о $1000, то выходит намного дороже, чем через тот же SWIFT.

WebBiz

WebBiz

Вождь
Команда форуму
Администратор
Повідомлення
1,555
Репутація
212
Вік
33
Вариант с системами перевода - нужно сразу отбрасывать так как комиссия в них просто зашкаливает, да и комиссии менее 2% в системе денежных переводов - никогда не встречал. В любом случае, уточните какая комиссия в Привате при прямом переводе на карту заграничного банка. Если выйдет достаточно дорого, то дешевле всего воспользоваться переводом, через SWIFT.

Статус
Закрита.
Зверху