я це все зробив сьогодні залию5. Robots.txt - взагалі відсутній
6. Карти сайту, у форматі xml - не має.
[DOUBLEPOST=1417523345][/DOUBLEPOST]4. Не заповнені метатеги: title, description, keywords.
Оптимізовувати потрібно все.Оптимізувати кожну одиницю товару чи категорії?
Я вас розумію, але ви повинні зрозуміти, що без наполегливої роботи над магазином, вам не бачити продаж. Купити, чи створити магазин, це зробити тільки 2-3 % справи, а ось просунути його... В комерційних напрямах дуже серйозні конкуренти з великими бюджетами на просування, тому вам потрібно все робити, для того, щоб хоч якось конкурувати з ними (грошима ви їх не візьмете).я багато читав як це все робити, + я працюю на роботі
Про які продажі можна говорити? Уявіть собі ситуацію: є магазин у центрі великого міста і магазин у глухому селі десь у лісі. Як ви думаєте: в якому магазині будуть більше купляти?пройшло тільки 15 днів коли я зареєстрував сайт в гуглі і яндексі, шансів на перші покупки в мене немає?
Склейте дзеркала з www і без. Як це зробити написано тут
Якщо 1 словом, то це - перенаправлення. Тобто вам потрібно зробити, щоб користувачів які вписали назву сайту з www перенаправляло на сайт без www, або навпаки.що таке редирект?
А так, щоб більше щось сказати, треба більш детально все подивитися.[DOUBLEPOST=1422447650][/DOUBLEPOST]І не мучте ви своїх покупців. Я про те, щоб зробити замовлення, потрібно заповнити 12 полів, що для людей іноді буває доволі складно зробити. Во можете залишити цей варіант замовлення, але було б не погано добавити ще варіант "швидкого замовлення" в якому покупцю потрібно тільки указати ім'я і номер телефону, а всі деталі вияснюєте по телефону.Тобто вам потрібно зробити, щоб користувачів які вписали назву сайту з www перенаправляло на сайт без www, або навпаки.
це в мене зробити не получається. Кидав в робот.тхт і нічого не відбувається, тому і закинув це!Тобто вам потрібно зробити, щоб користувачів які вписали назву сайту з www перенаправляло на сайт без www, або навпаки.
Потрібно не в роботс закидувати, а в .htaccess. Він повинен бути у вас на сервері в корневій папці сайту. Якщо не має, то створіть і пропишіть правилоКидав в робот.тхт і нічого не відбувається, тому і закинув це!