смс на мобільні

• Автор теми Iro4ka
  • Дата створення
Статус
Закрита.
I

Iro4ka

Любопытный
Новичок
Повідомлення
5
Репутація
0
Вік
30
купила нову сім і приходять смс поверніть кредит і так їм дзвониш пояснюєш.... я карточку купила я не та людина яка вам потрібна а вони підійдіть в банк і скажіть.Я йду в банк а вони добре вам на цей номер більше не приходитиме смс але проходить 2дня і знову смс і вже телефонували кредитні інспектори повернути кредит так тривало довго поки я сім не викинула ...

В

Валерія

Любопытный
Новичок
Повідомлення
7
Репутація
1
Вік
29
дійсно це так.. вони будуть писати, дзвонити тобто надоїдатимуть довго.... можна було дані номери занести до чорного списку. Хоча ...
але ж по скільки сім-карта нова також можна було звернутися до операторів мобільної системи, можливо прояснивши ситуацію вони змогли б допомогти.

WebBiz

WebBiz

Вождь
Команда форуму
Администратор
Повідомлення
1,547
Репутація
212
Вік
33
Вони просто все, ще мають надію, що ви маєте якесь відношення до боржника. Скоріш за все, що людина взявши кредит — просто пропала і іншого контакту як номеру телефону в банку не має. Тому банк і чіпляється можливо за «останню ниточку». Хоча адекватній людині зрозуміло, що номер перевипускається (якщо ним не користуватися більше року), після чого знову поступає в продаж.

ДарьяВ

ДарьяВ

Постоялец
Пользователи
Повідомлення
14
Репутація
2
Вік
32
Часто слышала о таком!!

Галя Карташова

Галя Карташова

Прописан на форуме
Пользователи
Повідомлення
16
Репутація
1
Вік
39
Вот и я с таким столкнулась. Контрактный номер Киевстар оказался бывшим номером должника. Причем его разыскивают уже больше 5 лет не только банки. Приват - единственный банк, который перестал звонить и писать смс на мой номер.

Z

zirok

Академик
Пользователи
Повідомлення
88
Репутація
19
Вік
34
У меня была ситуация ещё круче. Около года назад звонит мне сотрудник милиции, называет мое имя и фамилию и говорит, что мой номер телефона был записан в какого-то мужчины (называет фамилию, имя,отчество) , этот мужчина умер (попал в автокатастрофу) ,а я записана в блокноте как родственница, а другие родственники живут за границей, на нем висит в банке довольно приличный кредит и я теперь должна его выплачивать. Я про этого мужчину первый раз слышу, а они мне ещё и его кредит вешают! А потом ещё и з банка какого-то звонили, тоже за него расспрашивали. Слава богу, в милиции все-таки выяснилось, что он мне вовсе не родственник и от меня отстали!

Статус
Закрита.

Схожі теми

Neron
Відповідей
5
Перегляди
1 тис.
Neron
Neron
К
Відповідей