karinochka
Новичок
- Повідомлення
- 3
- Репутація
- 0
- Вік
- 26
Тут все не так однозначно, програма ніби і працює, але олх дуже жостко палить акаунти, які реєструє ToolX. Далі потрібні знання для роботи з програмою на рівні упевненого користувача ПК і Інтернету, щоб хоча б розібратися, що таке: проксі, VPN, унікалізація тексту і як цим всім користуватися. Ну і звіно, велике бажання робити експерименти, щоб зрозуміти: чому баняться акаунти.Так як знайшла цю тему, хочу взнати, чи варто купляти ToolX?
Так, легально працювати з OLX, або створити свій Інтернет-магазин - навіть на промі.Чи може щось інше порадите для продажів в інтернеті?
Ну VPN я використовую для доступа у VK, а про проксі ніколи і не чула. Я себе не рахую впевненим користувачам компютера.Доброго дня!
Тут все не так однозначно, програма ніби і працює, але олх дуже жостко палить акаунти, які реєструє ToolX. Далі потрібні знання для роботи з програмою на рівні упевненого користувача ПК і Інтернету, щоб хоча б розібратися, що таке: проксі, VPN, унікалізація тексту і як цим всім користуватися. Ну і звіно, велике бажання робити експерименти, щоб зрозуміти: чому баняться акаунти.
Так, легально працювати з OLX, або створити свій Інтернет-магазин - навіть на промі.
Тоді однозначно НЕ рекомендую таким чином працювати з OLX. Тому що, ви потратите кілька тижнів/місяців на вивчення основ, які потрібні для роботи, а також кільки тисяч, а може і десятку гривень на акаунти, проксі і т. д., що в підсумку може приности 1-3 продажі в день, але це не точно.Ну VPN я використовую для доступа у VK, а про проксі ніколи і не чула. Я себе не рахую впевненим користувачам компютера.
Дякую!Тоді однозначно НЕ рекомендую таким чином працювати з OLX. Тому що, ви потратите кілька тижнів/місяців на вивчення основ, які потрібні для роботи, а також кільки тисяч, а може і десятку гривень на акаунти, проксі і т. д., що в підсумку може приности 1-3 продажі в день, але це не точно.
Готов обговорить! Скиньте свои контакты !Цена вопроса?
Вообще забросил работу с OLX, так как все мои 300 аккаунтов заблокировали.Ребят, как у кого дела? Вчера еще 48 акков в бан улетело
Потому что программа привязывается к железу.Вы покупаете только одну версиюЗдравствуйте всем. Хотела уточнить, почему программа не открывается на другом ноутбуке. Переустановку сделала. Но пРограмма на одном ноутбуке открывается, а на втором не открывается.