W
Wenya
Новичок
- Повідомлення
- 3
- Репутація
- 0
- Вік
- 40
Не секрет, що в країнах з відсталою економікою і політичним ладом якою є і Україна - купівельна спроможність населення нижча, а ціни на більшість товарів вищі. Здавалося б, повинно бути все навпаки, де бідніші люди там і ціни нижчі, але такі закони економіки.
Часом інвестиційні монети вироблені з українського золота і срібла на території України коштують дорожче, ніж західні монети продаються тут же, а на заході монети Українського виробництва дешевші ніж у нас. Відкинувши цей парадокс можна просто помітити: на заході інвестиційні монети і злитки коштують дешевше.
Давайте обговоримо, де можна/варто купувати монети на заході? Чи варто купувати злитки? Як, в якій кількості можна ввезти монети на територію України? Чи можна зберігати монети там, чи є в цьому сенс?
Поділіться досвідом.
З приводу покупки я поки знаю лише 2 варіанти:
- купівля золота в Дьюті Фрі ОАЕ
- купівля на Kitco.com
Часом інвестиційні монети вироблені з українського золота і срібла на території України коштують дорожче, ніж західні монети продаються тут же, а на заході монети Українського виробництва дешевші ніж у нас. Відкинувши цей парадокс можна просто помітити: на заході інвестиційні монети і злитки коштують дешевше.
Давайте обговоримо, де можна/варто купувати монети на заході? Чи варто купувати злитки? Як, в якій кількості можна ввезти монети на територію України? Чи можна зберігати монети там, чи є в цьому сенс?
Поділіться досвідом.
З приводу покупки я поки знаю лише 2 варіанти:
- купівля золота в Дьюті Фрі ОАЕ
- купівля на Kitco.com